directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 9 de març de 2009 05:00 h

Els unionistes de l'ABC

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Notícies relacionades

Nou atac de l'ABC a l'independentisme, en aquest cas al comparar la presentació de l'estudi del suport social de l'independentisme elaborat pel Cercle d'Estudis Sobiranistes amb el sectarisme d'Irlanda del Nord.

A la notícia, els ultres de l'ABC -la 'información objetiva', que diu el mateix Torrente- marejen la perdiu i confonen al personal criticant que l'estudi classifiqui a la població catalana entre independentistes, unionistes i indecisos. Així s'encarreguen de desqualificar el Cercle assegurant que utilitzen una terminologia que 'divideix als catalans per adscripció política', i que 'remet a la fractura social d'Irlanda del Nord, on la població protestant era titllada d'unionista i definida per la seva oposició a la població catòlica'.

Com si hi hagués alguna altra manera de classificar aquells que no són independentistes. Se'ls pot dir espanyolistes, se'ls pot dir ocupants, però se'ls digui com se'ls digui no deixaran de ser el que són. A més i, segons la vara de medir de l'ABC, totes les eleccions són dolentes i caldria eliminar-les, perquè 'divideixen la població per adscripció política'.

L'article continua, i en base a aquesta suposada segregació malèfica, es dediquen a desacreditar l'estudi destacant encara més les diferències entre les categories de catalans que deien denunciar. Recullen el fet que, segons l'estudi, els independentistes tenen més nivell educatiu i ho presenten com si no fos possible, com si l'estudi fos una invenció de la think tank catalanista i les dades del Cercle no s'haguessin extret d'una vintena d'enquestes d'instituts oficials.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
10 de març de 2009, 08.29 h

No és veritat que el conflicte d'Irlanda del Nord sigui sectari, aquesta és la denominació que empren els britànics per amagar la realitat del conflicte entre una nació (Irlanda) que lluita per la seva supervivència i els britànics. La qüestió religiosa és una manera d'explicar-ho molt esbiaixada i simplista per enganyar als poc informats.

Com veieu tots els colonitzadors fan servir la mateixa nomenclatura i tàctica. La seva finalitat justifica tots els mitjans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
9 de març de 2009, 12.50 h

Una cosa es ben certa. els UNIONISTES catalans amb Espanya, ara per ara son majoria.Només cal sumar.hi els votants de PSC, CDC, IC, UDC,i PP...cap d'aquestes formacions diu ALT i CLAR que LLUITEN per la plena sobiirania nacional, pel l'INDEPENDECIA de CATALUNYA....només es ERC qui ho diu. Per tant l'estudi es prou encertat, a Catalunya, cal dir.ho ja ben clar i no amagar mes el cap sota l'ala. La societat catalana es UNIONISTA a Espanya o es clarament SEPARATISTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Carles Puyol fletxa Catalonia is not zpain
9 de març de 2009, 12.13 h

Cada diari escriu el que els seus lector volen llegir. Això és l'ABC del periodisme. isca Catalunya lliure!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
9 de març de 2009, 12.09 h

l'ABCdario, com el IN-MUNDO o la Sin-Razón per una banda i el País-Oe o El PsoEeriódico i La Vandarguardia, van dirigits al seu "públic", lectors que esperen i volen llegir aquesta informació.

Res de nou... tot segueix com sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Guillem fletxa Barcelona
9 de març de 2009, 07.26 h

Marejar la perdiu o embolicar la troca?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.