directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 25 de març de 2009 05:00 h

La voluntat gastronòmica

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

cuina vedella bolets menú carta catala
Un plat de vedella amb bolets

Comparteix
   


A finals d’octubre us vam explicar en un anterior Punt de Mira que un restaurant de Calella, el Don Corleone, oferia cada dilluns un menú a 3 euros anomenat ‘menú anticrisi’.

Doncs avui us mostrem un altre restaurant, aquest de Barcelona, que ha anat més enllà. Aquest establiment deixa als clients pagar la voluntat, és a dir, allò que ells creuen convenient pagar o, en molts cassos, el que bonament poden treure de les seves butxaques. En comptes de rebre un compte amb el preu, els clients reben un sobre buit i hi abonen el que consideren just.

Així, de nou un restaurador se les empesca per aconseguir clientela en temps difícils, on una de les coses que primer salta és el menjar fora de casa.

I sembla que funciona ja que està atraient comensals deixant-los pagar la voluntat pel menú especial del dia. Eledino García, amo del bar-restaurant Mireya (situat al carrer Marina amb Còrsega), va introduir el sistema fa tres setmanes per a atreure clients. La idea funciona i García assegura que els seus ingressos, almenys, no han descendit.

García diu que la seva confiança en el públic li ha sortit bé. Encara que aclareix que no duu el compte de quant paga cada persona, això sí, mai s'ha trobat el sobre buit. Diu que no està segur de quant temps continuarà amb el nou sistema, limitant-se a dir que depèn del que duri la crisi i la bona voluntat dels comensals.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.