directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 07:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 17 d'abril de 2009 05:00 h

La vicepresidència frustrada de Chacón

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Zapatero i Carme Chacón, ara fa un any
Zapatero i Carme Chacón, ara fa un any

Comparteix
   


Notícies relacionades

No és cap novetat, s'ha dit en moltes ocasions, que Carme Chacón és la nineta dels ulls de Zapatero. Són moltes les veus que situen Chacón com a 'delfí' del president espanyol que ja l'ha promocionat en diverses ocasions des de ser cap de llista del PSC per a les eleccions espanyoles, passant per ocupar el ministeri d'Habitatge i, en l'última ocasió, convertint-la en la primera dona que esdevé ministra de Defensa, a més embarassada.

Aquestes 'empentetes' perquè Chacón guanyi popularitat i pes polític han fet que la catalana fos qualificada com la segona dona política, després de la ministra de Finances francesa, que més ha despuntat al 2008 segons la llista Women to Watch que publica anualment el diari The Wall Street Journal.

Però sembla ser que Zapatero no en tenia prou i volia acabar de catapultar Chacón en la darrera remodelació del govern. directe!cat ja va avançar que Chacón es perfilava com a vicepresidenta. Segons sembla, estava previst que la ministra de Defensa passés a ocupar una vicepresidència en la darrera remodelació del govern espanyol, però la crisi oberta arran de la retirada de les tropes espanyoles de Kosovo que ha afectat la ministra, hauria fet que finalment es desestimés aquesta opció. Així, podria ser que el govern espanyol patís una nova remodelació més endavant per acabar donant l'impuls final a Chacón si no hi ha cap altra inoportunitat i continua sent l'escollida per Zapatero per substituir-lo.

De moment, es pot conformar amb ser vicepresidenta del Centre per la Pau del Castell de Montjuïc com a ministra de Defensa, gràcies al pacte PSC-PP a l'Ajuntament de Barcelona, i amb la resta de grups totalment en contra.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.