directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 15 d'abril de 2009 05:00 h

Una multa molt petanera

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

gos pastor alemany
Comparteix
   


El Ple de l’Ajuntament de Girona va aprovar ahir una polèmica ordenança que castigarà a aquells amos que es comportin com les seves mascotes canines, és a dir, a tots aquells que facin massa el gos.

Ens expliquem, L'Ajuntament de Girona ha aprovat -amb els vots a favor del tripartit, l'abstenció del dos regidors del PP i sis en contra de CiU- l'ordenança que, entre d'altres supòsits, inclou sancions de 100 a 400 euros per als amos que tinguin el gos lligat més de sis hores i no el treguin un mínim de 20 minuts a passejar.

Els dos grups de l'oposició, CiU i PP, han titllat la moció de 'recaptatòria i paternalista', han carregat sobre el regidor de Medi Ambient, Enric Pardo, nombroses crítiques i han anunciat que presentaran al•legacions. Pardo ha defensat que l'ordenança 'còpia literalment' l'esborrany de la llei sobre tinença d'animals que ha d'aprovar el Parlament de Catalunya.
Sigui com sigui, ara tots aquells que tinguin un gos a casa i ja sigui perquè estan molt cansats després de tornar de la feina, o perquè es troben malament, podrien ser multats.

I encara la cosa va més enllà. Seran els propis veïns els encarregats de denunciar a aquells amos que creguin que no fan bé la seva feina. Això podria provocar més d’una venjança d’aquells amors trencats que es varen iniciar en un parc (també conegut com a cagadero de gossos). Aquella típica escena de quan dues persones propietàries de cans de races distintes es posen a intercanviar quatre paraules esperant arribar a aconseguir fer allò que fan les seves mascotes mentre ells parlen de temes banals: ensumar-se els genitals.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Sònia fletxa Sentmenat (Vallès Occidental)
16 d'abril de 2009, 01.33 h

No acabo d'entendre per què aquesta absurda "normativa".. Què es vol aconseguir? Que la gent surti a passejar o que el gos no estigui estressat?

Amb aixó, tots sabem que la gent que viu sola amb companyia d'un gos, i treballant un mínim de 8 hores.. i si és fora del municipi.. no podrá fer-ho. Suposo que amb aixó, ens trobarem amb les imatges de les películes americanes on hi ha aquell jove que treu a passejar tots els gossos del veïnat.

Jo crec que, abans de tenir qualsevol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 d'abril de 2009, 13.48 h

INCREIBLE , sembla qu´entrem en epoca Hitleriana , veins denuncian a veins etc.etc. es que no tenen res mes a preocupar-se a Girona?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.