directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 16 d'abril de 2009 05:00 h

Losantos ressuscita

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

federico jimenez losantos libertad digital cope terra lliure
Comparteix
   


Fa uns dies saltava la notícia que la COPE finalment s'ha decidit a apartar el furibund anticatalà Federico Jiménez Losantos dels estudis de l'emissora. Després de nombroses querelles, com la que l'obligava a pagar 60.000 euros a Esquerra per calúmnies, finalment els bisbes han decidit aplicar-se el sentit comú. De totes maneres, Losantos i l'altre 'retirat', César Vidal, ja han assegurat que continuaran els seus programes fins que se'ls acabi el contracte, que finalitza el 31 d'agost. Encara queden, doncs, uns mesos de fatwes anticatalanes a l'emissora dels Bisbes.

Sigui com sigui, Losantos i la resta de hooligans ultradretans de la caverna continuaran donant guerra als mitjans de comunicació. Tal com recollia El Plural, en els darrers anys, Losantos i companyia han aconseguit aixecar un petit imperi mediàtic amb el beneplàcit del PP, i la seva emissora de televisió, Libertad Digital TV, ja disposa de llicències TDT per emetre a 3 territoris amb Govern popular, gràcies a les 4 llicències a la Comunitat de Madrid, les 4 atorgades al País Valencià i la llicència aconseguida a Múrcia. A més l'emissora podria arribar a tot el territori de l'Estat gràcies a acords amb operadores de televisió per cable, com ONO o Imagenio.

Losantos també tornaria a tenir ressò a la ràdio, si funciona l'aproximació a Pedro J., el director de El Mundo, amb qui comparteix una llicència radiofònica a Madrid a través d'un xiringuito anomenat 'Unidad Liberal'. Si l'audiència ultra en aquesta emissora funcionés, Pedro J, que és propietari de Radio Marca, podria decidir-se a convertir l'emissora esportiva, amb llicències a quasi tot l'Estat, en el nou garrot dels nacionalismes perifèrics.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi80 fletxa València
16 d'abril de 2009, 13.34 h

Estic amb Miquel de Barcelona. Als bisbes espanyols els importa ben poc Catalunya, si no és per a empobrir-la i aprofitar-se'n. Si el fan fora és per influència de Gènova. Que es maten entre ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 d'abril de 2009, 12.39 h

A la televisió que em "regala" ono al contractar internet, ja hi va incorporada la porqueria de Libertad Digital o sigui que ja és un fet i no una possibilitat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
miquel fletxa barcelona
16 d'abril de 2009, 06.33 h

No se'l volen carregar pel seu "amor" a Catalunya.Això als qui ara han canviat el suport que tenia i el volen fora ja els anava bé. Malgrat les queixes i pressions davant les seves ganes de fer-nos mal, durant molts anys, no s'ho han ni plantejat per aquest motiu.

Si ara no els convé es perquè divideix el PP i es fica allà on tampoc no interessa al espanyolisme en general. A més es un tio que diu el que li dona la reial gana. Els, fins ara, seus no toleren que actui incontrolat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.