directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 12:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 8 d'abril de 2011 05:00 h

COM Ràdio, la ràdio de la trinxera

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

COM Ràdio, micròfons
Comparteix
   


L'emissora COM Ràdio es reivindica aquests dies després davant dels intents de tancar-la. Dimecres va aconseguir que el Col·legi de Periodistes li donés suport arran de la demanda de tancament llançada per la patronal de la ràdio privada, l’Associació Catalana de Ràdio (ACR) i ahir va tornar a la càrrega des dels seus micròfons.

L'emissora de la Diputació de Barcelona, amb 52.000 segons l'últim EGM fet públic aquesta setmana, es veu legitimada per proclamar el seu dret a sobreviure ja que l'EGM no registra els milers d'oients de la xarxa d'emissores locals que emeten total o parcialment bona part dels continguts que emet la COM.

En aquest context, en declaracions a la pròpia emissora, el seu director general, Francesc Triola, va afirmar ahir que 'el creixement de l'audiència de COM Ràdio és la mostra més clara de que la pluralitat d'informació és l'essència de la democràcia'. Hi ha qui ho circumscriu en una pugna entre CiU i PSC per un espai mediàtic que els primers consideren afí als segons. Tot i això, convergents de renom com el conseller Lluís Recoder han mostrat de sempre sintonia amb COM ràdio mentre ostentava responsabilitats municipals.

El periodista Ramon Miravitllas, presentador del magazine de l'emissora La Nit, es pregunta en un apunt al seu blog Per què fem nosa els de COM Ràdio. Lluny de parlar de la despesa econòmica o de si les ràdios públiques han d'emetre publicitat, prefereix fer servir un altre argument, de caire polític: 'Per què hi ha tribus, clans i sectetes de periodistes, molt sobiranistes també a l'hora de predicar i practicar l'exclusivisme, que no tenen cap vergonya d’emmordassar col·legues que no parlin i escriguin al peu de la lletra segons el seu relat infal·lible de país?'. No s'entén l'argument de Miravitlles si és que ell no es considera part d'un contrapès. Paradoxes de la ràdio.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
lluigi fletxa BCN
8 d'abril de 2011, 17.10 h

Ja ningú recorda a aquell que va dir just arribar al poder que havia de treure "crosta nacionalista" a TV3 i Catalunya Radio??? I ara els seus "palmeros" de la COM que van callar aquesta censura descarada ploren. Allò que heu sembrat ara recolliu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
8 d'abril de 2011, 12.12 h

#4 Fa molt temps que vaig desintonitzar aquesta emissora, per botiflera i partidista. Així mateix ho vaig fer amb TV3 en època de l'anterior legislatura i que he tornat a fer fa cosa de prop d'un mes amb el "govern dels millors". Com que estem parlant de política, no entraré en discutir si fan programes culturals adients o no els fan. Per a mi, el que m'interessa és assabentar-me de com va el país. Per a temes culturals, tinc un bon llibre o altres espais on cultivar-me, els quals jo trio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
atlasac fletxa Vila-real
8 d'abril de 2011, 11.55 h

Mira Jordi, desde quan fa que no escoltes CAT/RADIO, perque més extremista que jo no seràs tú, i si es VERITAT que també van TOTS els polítics, hi han programes DIGNES d´escoltar i encara que jo estigui enfadat perque no logro posar FABA amb el que m´agrada, també reconec que NO HI FAIG FALTA!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
8 d'abril de 2011, 11.32 h

#2 Jo no estic d'acord amb Vostè. Vaja no hi estic gens ni mica. Miri, jo no sóc de Barcelona, ni tant sols de la província, ni tampoc des de on sóc, puc escoltar aquesta emissora. Però sí que entenc, que és vergonyós, és patètic, és de gent podrida (em refereixo als polítics), que d'una cadena de televisió i emissora pública, que es nodreixen de cabals públics, els meus entre milers d'altres, siguin partidistes. En això no hi ha dret. No hi han de valer ni Tries ni Hereus, ni c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pere fletxa Sant Hilari
8 d'abril de 2011, 11.19 h

És clar com l'aigua que si la COM puja d'audiència -una misèria, però creixement al cap i a la fi- és perquè milers de socialistes s'hi han abocat ara que CiU ha tornat al Govern i es troben orfes de referents radiofònics.

Mentre Zaragoza i companyia manaven encara podien col·locar els seus endollats a la pública, i els oients podien escoltar les barrabassades socialistes a Catalunya Ràdio, però ara que tornen les vaques magres i Fuentes i Coppulo s'han posat la jaqueta convergent,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 d'abril de 2011, 11.05 h

De tothom és sabut que: TV3 és afí al règim actual, ecspanol i corrupCiUniste. RAC1 és corrupCiUnista fins al moll de l'os. Catràdio, més del mateix, la vanguardia, ni en parlem, etc. etc. O sigui que aquests de corrupCiU, que no facin tants d'escarafalls, o és que volen tot el pastís per a ells solets, per així poder mangonejar el galliner com sempre han fet durant 23 anys més ???.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.