directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 17:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 20 de maig de 2009 05:00 h

Càsting per substituir a Camps

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

rita barbera espanyola bandera
Comparteix
   


Aquesta setmana els dirigents del PP valencià tenen cites importants als jutjats. Aquest dimarts han declarat com a imputats en la trama de corrupció del cas 'Gürtel', el secretari general del PP valencià, Ricardo Costa, i l'exvicepresident de la Generalitat valenciana, Víctor Campos. Demà, serà el propi president de la Generalitat, Francisco Camps, qui decararà com a imputat, on podrà lluïr els seus exclusius vestits per donar bona imatge davant del jutge.

Mentre tot això passa, al Partit Popular ja es plantegen què cal fer amb aquesta incòmoda situació i sospesen si substituir Camps per l'alcaldessa de València, Rita Barberà o Vicente Rambla, segons informa El País. Ara bé també podrien optar per convocar eleccions anticipades. La veritat és que la imatge de tenir el president de la Generalitat valenciana als jutjats donant explicacions acusats de corrupció, no és gaire agradable.

Després que també s'hagin destapat casos de corrupció a les Illes Balears, al Principat no s'ha trobat, de moment, cap cas d'aquestes característiques. És difícilment imaginable veure el president de la Generalitat declarant com a imputat i acusat de delictes tan greus. Amb Pujol i el cas Banca Catalana, ens vam poder estalviar aquesta trista imatge del representant del país acusat de ficar la mà a la caixa, ja que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va votar majoritàriament en contra de processar Pujol. Siguem optimistes i pensem que al Principat aquestes coses no passen i evitem pensar que es tapen.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Cesc Silvestre fletxa València
20 de maig de 2009, 15.41 h

Jo crec q si ferem eleccions al País Valencià, això d´imputar Camps encara li donaria encara més vots. El govern valencià bassa tot en el victimisme enfront ZP. Per als inventors de les connexions ETA-Batasuna- PNB-CiU-PSC-etc, no seria gens difícl dir q "els jutges (q són com Garzon) actuen per ordre de ZP i els catalans per fotre els valencians".



Camps era un deconegut i va arrasar. Si posen un mico de candidat, guanya igual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pasbort fletxa Vila-real
20 de maig de 2009, 11.52 h

També val per els valencians cony si val, més que ningú, algú els ha preguntat al valencians per què s´ODIEN no els fa vergonya que fins a ODIAR-S´HE a sí mateix han sigut capaços d´aceptar?



US HAVEU ADONAT?



Que això del REFERENDUM es multiplica cada dia?



la gent s´ha adonat que si no pren el poder en



mans dels Polítics, aquests ens anorrearan, ens



"aborregaran", ens idiotitzaran, i no pararan fins

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
20 de maig de 2009, 10.37 h

A un país no massa llunyà (Anglaterra), la utilització de diners públics per comprar pinso per el gos o llogar un pelicula de vídeo (porno o no) esdevingut amb la dimissió en cadena de parlamentaris.

A València , i a tot l'estat espanyol (Catalunya inclosa, per desgracia) , la paraula dimitir no existeix en el diccionari dels polítics de dretes, d'esquerra i/o del mig.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.