directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 25 de maig de 2009 05:00 h

El menjador dels Tremosa

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

sofà
Comparteix
   


La campanya electoral a les europees, sobretot en el seu vessant online, ens està portant una sèrie de sorpreses que poc ens podíem esperar. Les fotografies que ofereixen els candidats són un bon exemple de les diverses maneres d'afrontar la campanya i de mostrar-se davant l'electorat.

- La pàgina del candidat d'ICV, Raül Romeva, ofereix una sèrie d'imatges del fins ara eurodiputat fent feina, a través d'una galeria de Flickr que permet veure Romeva en el seu dia a dia al Parlament Europeu o en diversos actes de campanya. Són una cinquantena d'imatges que volen donar una imatge de professionalitat i rigor per davant de tot, no s'hi veu cap fotografia de la vida privada del candidat.




- El web del candidat d'ERC, Oriol Junqueras, també ofereix fotografies del candidat en una galeria, i s'hi poden veure una vintena llarga d'imatges de Junqueras durant els actes que, en els darrers mesos, l'han dut arreu dels Països Catalans. També hi ha diverses vinyetes còmiques sobre el candidat, que ironitzen sobre l'impossible encaix entre Catalunya i Espanya.


L'única imatge sobre la vida privada i la infancia del candidat apareix a la secció 'La persona' de Junqueras.cat, on hi veiem l'Oriol quan era un marrec en una fotografia en blanc i negre.
 


- La candidata del PSC, Maria Badia, ja disposa d'una galeria d'imatges més suculenta, si el que ens interessa és conèixer la vida privada dels polítics. Més enllà d'instantànies del currículum polític de Badia, hi trobem fotografies de la candidata amb 24 anys -a Londres- o de la candidata més joveneta, ballant un minuet als 6 anys. També hi ha una fotografia de Badia i els seus companys de partit celebrant la victòria de Felipe González l'any 1982 i una imatge en família, al costat del seu marit Artur Trias -Francisco a El cor de la ciutat- i alguns amics -entre ells Quim Monzó- durant el cap d'any de 2006. En el cas de Maria Badia, tan impactants són les fotografies com les faltes d'ortografia que les acompanyen (la 'dança' del minuet ens ha esgarrifat).
 

 



 


- Pel que fa al PPC, la pàgina d'Alejo Vidal-Quadras també ofereix fotografies del candidat. Són imatges de Vidal-Quadras treballant i d'altres de vida pública, saludant a la reina d'Anglaterra, a la reina d'Espanya, portant la torxa olímpica l'any 1992, retratant-se amb una rojigualda de fons... Res que no sabéssim abans.
 



 
- Per últim, no podem deixar de parlar de la galeria fotogràfica del candidat de CiU, Ramon Tremosa. Seguint la dinàmica iniciada per Artur Mas, que des de les darreres eleccions al Parlament català ofereix un assortit d'imatges de la seva vida privada -casament, fills, celebracions d'aniversaris o ballades de sardanes- el candidat Tremosa també ens ofereix una selecció de moments familiars per tal que coneguem l'economista en el seu dia a dia allunyat de la política.

S'hi pot veure el casament de Ramon Tremosa, fotografies de la infància de l'eurocandidat, el menjador de Can Tremosa amb els dos bessons de l'economista fent la migdiada o una estampa estiuenca amb Tremosa i el seu fill Màrius jaient dalt d'una hamaca.
 









 


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa Barcelona
25 de maig de 2009, 22.10 h

Em cau bé aquest Tremosa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.