directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 25 de maig de 2009 05:00 h

Convida l'Osasuna

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

barça osasuna
Comparteix
   


Aquest dissabte, l'Osasuna va aconseguir tres punts de luxe al Camp Nou davant d'un FC Barcelona més pendent de rebre el trofeu de la Lliga i la festa posterior que del que va passar al terreny de joc.

El triomf de l'Osasuna no passaria d'aquí si no fos perquè, al llarg de tota la setmana passada, es va crear i engreixar un grup de Facebook d'aficionats navarresos que demanaven que el Barça fes el favor de deixar-se guanyar i els regalés aquests tres punts tan importants pels de Pamplona.

Entre els motius esgrimits pel grup 'Jo també vull que l'Osasuna guanyi al Camp Nou' per tal que els blaugrana es deixessin guanyar hi havia motius sentimentals, com l'enemistat amb l'Espanyol, que també es troba a la zona baixa de la classificació tot i que ja s'ha salvat, o la suposada simpatia dels navarresos cap als blaugrana en contra del Madrid.

Ara bé, un dels motius que va atreure més catalans al grup -3.200 adherits fins el moment del partit- va ser la promesa que, de deixar guanyar a l'Osasuna, els pamplonesos convidarien a rondes durant els sanfermins a tots els catalans que entrin a un bar de Pamplona i cantin un 'blaugrana al vent'. Així que si viatgeu a Pamplona durant les festivitats del 7 de juliol, ja sabeu quin càntic heu de fer si voleu ser convidats...


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Roger fletxa Barcelona
25 de maig de 2009, 18.05 h

Espero que l'Osasuna es quedi a primera, és un equip que em cau simpàtic.El Dissabte o Diumenge patiré per l'Osasuna.Ànims pamploniques,a guanyar al Madrid!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.