directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 16 de juny de 2009 05:00 h

La Caixa fitxa a Cristiano

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

logo, la caixa, caixa
Comparteix
   


És indignant. És de jutjat de guàrdia. Durant el dia d’ahir es va saber gràcies a la premsa estrangera, concretament a un article del diari anglès Daily Telegraph, que Florentino Pérez havia aconseguit els diners per comprar a Cristiano Ronaldo a través de diners provinents de ‘La Caixa’:

‘After all, according to one recent study, Madrid’s own debt could be just as high – almost €500 million. Perez has been forced to seek a €250 million (£213 million) loan from Catalan bank La Caixa to fund his signings.’

Aquest fet és tan escandalós...! I ja no només perquè una entitat bancària catalana reforci al club més madrileny i anticatalà que existeix...! De fet, ja hi estem acostumats a aquestes baixades de pantalons de La Caixa, que té molt clar que la pela és la pela i la resta són només sensibilitats perifèriques estúpides, quan per exemple patrocina a La Roja (la selecció espanyola de futbol) o quan obre un dipòsit anomenat ‘Depósito Madrid 2016, que es tracta d'un dipòsit amb un horitzó d'inversió de fins a 2 anys, que paga un 5% d'interès anual si el euribor no cau per sota del 2,016% en les dates d'observació i un 1% addicional si Madrid resulta triada seu dels Jocs Olímpics en 2016.

Bé... com dèiem, ja no només és vergonyosa aquesta espanyolització de ‘La Caja’ sinó és immoral i anti tota ètica: que una entitat financera avui dia, amb sota l’emparament de la crisi, no doni crèdits a petites i mitjanes empreses que necessiten invertir o a famílies que necessiten moneda pels seus plans de futur i si, en canvi, obri l’aixeta per totpoderosos com el senyor Flo perquè compri a quantitats desorbitades a un jugador de futbol.

Ara... d’altra banda, Cristiano Ronaldo se la sap molt llarga! Sinó, observeu aquest anunci que una entitat financera va fer utilitzant la seva imatge. Ell ja tenia molt car que marxaria i a la vegada tenia molt clar que els diners els havia de tenir ben controlats! L’anunci consisteix que Cristiano diu que no sap on estarà d’aquí a tres anys (suposant un canvi de club) però que si que té molt clar on estaran els seus calers!


Fa tanta pena que el millor... és riure!

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.