directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 19:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 11 d'abril de 2011 05:00 h

ICV s'arronsa el 10A

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

dolors camats, 10a, barcelona decideix, icv, iniciativa, ecosocialista, vota, consulta
Comparteix
   


Al llarg d'aquest diumenge bona part dels dirigents polítics que han votat en la consulta sobre la independència de Catalunya que se celebrava a Barcelona ho han fet a les urnes situades al capdavall de la Rambla, davant de l'antiga seu de la UGT on s'havia instal·lat la seu electoral de Barcelona Decideix i el centre de premsa de la jornada.

Així ho han fet tots els partits polítics excepte Convergència Democràtica i ICV. La delegació de CDC, encapçalada per Xavier Trias, ja havia anunciat que votaria a la seu d'Òmnium Cultural. ICV, però, havia comunicat en un primer moment que l'alcaldable per Barcelona, Ricard Gomà, i la portaveu parlamentària, Dolors Camats, votarien plegats a primera hora del matí a la seu de Barcelona Decideix. Tot i això, en el planning final que Barcelona Decideix ha facilitat als periodistes aquest dissabte, el vot dels ecosocialistes s'havia esfumat de la 'mesa mediàtica'.

Ricard Gomà i Dolors Camats han acabat votant, però ho han fet separadament i en col·legis electorals on no tenien el focus mediàtic de tots i cadascun dels mitjans que aquest diumenge cobrien la jornada. Per bé que és una abanderada de la participació ciutadana, la formació ecosocialista no ha volgut informar de la participació o no dels seus dirigents en la consulta. Dolors Camats, que havia anunciat dies enrere que votaria 'Sí' a la consulta, s'hi ha repensat i ha votat en blanc després de veure com el secretari general del partit, Joan Herrera, assegurava que no aniria a votar perquè la consulta no contemplava l'opció federalista, el model d'encaix amb l'Estat espanyol que defensa el partit.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
11 d'abril de 2011, 10.21 h

La opció federalista s'ha de negociar amb el govern central i no depen unicament dels catalans, per tant si que estava contemplada i és el vot negatiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Salvador fletxa Girona
11 d'abril de 2011, 09.46 h

Realment, tant és que Iniciativa defensi una cosa o una altra, perquè són una pena igualment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.