directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 30 de setembre de 2009 05:00 h

La memòria de Sánchez Llibre

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

sanchez Llibre espanyol president periquito
Comparteix
   


La polèmica està de nou servida entre els dos clubs de la ciutat comtal, Barça i Espanyol. Ens posem en situació: tots recordem la trifulga entre el DKV Joventut de Badalona i Ricky Rubio que va acabar amb el jugador de bàsquet denunciant al seu equip i amb malestar a l'afició verd-i-negre cap a qui havia estat un dels seus ídols més estimats. Aquest fet el va aprofitar el Barça per a fitxar al jove crack badaloní.

Ara, un cop els blaugranes superessin al Joventut a la Lliga Catalana per una contundent victòria, s'ha descobert que Ricky Rubio és periquito fins a la medul·la! Tan és així que àdhuc n'és soci!

Què els deu passar als jugadors de bàsquet que quan parlen de futbol aposten pel cavall perdedor? Recordem que en un anterior Punt de Mira ja us vam explicar que Pau Gasol, a part de demostrar el seu espanyolisme en diferents actes i en diverses celebracions de títols, també era fan de l'Espanyol.

Davant d'aquest fet, s'ha desmentit que el Barça demanés al nou fitxatge català que es donés de baixa immediatament de l'etern rival. 'No és veritat. Rotundament no', ha afirmat el club blaugrana. Així doncs, 'mai' se li demanaria que deixés de ser soci blanc-i-blau i, en qualsevol cas, seria 'decisió del jugador' perquè el club considera que és 'un tema personal'.

Però el més curiós de tot han estat les declaracions del president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, que ha assegurat que malgrat desconèixer la informació, 'no se la creia'. 'A partir d'aquí dubto molt que el Barça li hagi dit que el convida a donar-se de baixa. No m'ho crec perquè tampoc porta enlloc', ha etzibat. El màxim dirigent de l'Espanyol ha argumentat que si fos el cas, no tindria res a veure la professionalitat amb els sentiments. 'Pot ser que hi hagi algú molt periquito i sigui bon futbolista, i que vulgui fitxar per un altre club, i no deixa de ser periquito. Una cosa és la professió de cada jugador i una altra el sentiment', ha afegit.

Potser cal fer memòria al senyor Sánchez Llibre i recordar-li que justament el seu club va expulsar a la jugadora Noemí Rubio de la secció de futbol femení perquè va penjar unes fotos seves al Facebook animant al Barça a la final de la Copa del Rei a Mestalla. Una cosa són els sentiments i l'altra la professió, oi?

Quanta hipocresia!


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
JOAN fletxa la jonquera
19 de novembre de 2015, 22.01 h

#1 Jo PERICO i soci numero 1335 igual que la familia,, som INDEPENDENTS,,esperant molt promte ser NACIO DE CATALUNYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Francesc fletxa Badalona
1 d'octubre de 2009, 08.51 h

Senyos de directe.cat, perdoneu però l'espaÑol ja no és un equip de la Ciutat Comtal. Que jo sàpiga estan al Prat-Llobregat (o per allà baix).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de setembre de 2009, 22.38 h

Hola,



em sembla demagògic aquest article. No crec que les situacions siguin comparables. Cadascú/na és lliure de seguir l'equip que més li agradi i que no tingui res a veure amb la seva vida professional. La jugadora a la qual es fa referència ja era culé quan la va fitxar l'Espanyol, i no va haver-hi cap problema. El que no semblava gaire intel·ligent/el·legant per la seva banda va ser aparèixer com ho va fer en els mitjans gràfics.



Per una altra banda, crec ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.