directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 20 de gener de 2010 05:00 h

El nou DVD de David Madí

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

david madí
Comparteix
   


Envoltat del misteri que envolta les grans produccions cinematogràfiques, aquest dissabte la productora convergent ha convocat a la premsa a una 'sessió de cinema' als Cinesa Diagonal, on els caps de campanya de CiU, David Madí i Joana Ortega, presentaran la que previsiblement serà el nou DVD polític de CiU. Després de filtracions de les darreres setmanes, en la proclamació com a candidat d'Artur Mas a Sant Benet del Bages es va repartir el misteriós pamflet anunciant el passi cinematogràfic, sense cap mena de detalls més enllà de l'hora i el lloc.

Després del polèmic ConfidencialCAT, aquell pamflet de 55 minuts que va arruïnar la campanya de Mas del 2006, es confirma que Madí tornarà a la càrrega amb pólvora audiovisual, i els spin doctors convergents ja han preparat i editat un material de 40 minuts que, sense poder donar-ne cap detall, han assegurat que servirà per presentar la primera fase de la precampanya.

Tot i el secretisme que envolta aquest ConfidencialCAT 2, directe!cat n'ha pogut esbrinar algunes coses. L'enfocament d'aquest Confidencial 2.0 serà diferent al del 2006, i els rumors indiquen que s'evitarà la confrontació directa amb el tripartit per vendre Mas com un home d'idees i proper als ciutadans. D'aquesta manera pretenen iniciar una campanya 'en positiu', sense el to incendiari de l'anterior, i el vídeo d'enguany estarà destinat a no impossibilitar pactes electorals posteriors amb acusacions exagerades. En aquest sentit, Mas ja ha avançat que no anirà al notari per tancar la porta al PP, i el líder convergent ha mostrat una voluntat parlar amb tothom inexistent el 2006. Un DVD a la contra com l'anterior posaria les coses molt difícils a Mas en l'inici d'un any polític que es preveu molt llarg.

Aquesta llunyania de les eleccions al Parlament, previstes per la tardor, portaria a descartar qualsevol temptativa de distribuir massivament aquest 'documental' ara, ja que la producció de DVDs i l'encartament en la majoria de rotatius del país del primer confidencial va costar a la federació nacionalista prop de 2 milions d'euros. Tot i això, des de CiU es vol aconseguir generar impacte en la opinió pública, i s'especula que la totalitat del material serà visible per Internet. També podria emetre's en anuncis o distribuir-se en DVD per altres mitjans, ja que la lògica indica que una producció de qualitat cinematogràfica com la que es presentarà dissabte no pot estar destinada a la distribució única i exclusiva per Internet.

Tot i el mal que va fer el primer ConfidencialCAT de David Madí, sembla que Artur Mas ha tornat a confiar cegament en el seu cap de campanya per preparar el seu tercer i últim assalt a la Generalitat. Sinó no s'entén com pot ser que a cinc dies de la presentació del vídeo, Mas encara no l'hagi vist. Preguntat per Xavier Bosch a l'Àgora d'aquest dilluns sobre el vídeo, Mas va respondre amb evasives fins que finalment va reconèixer que encara no l'havia vist.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
21 de gener de 2010, 14.13 h

Sergi,



Aquesta vegada la fet l'ex-donat per l'Estartit , enlluernat de l'Ampurdá i ex-menjador de la crosta ciunenca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de gener de 2010, 16.34 h

I qui la fet? La darrera vegada el va fer l'oncle d'en Madí, associat amb un tal Marc Puig que sembla te "feina" a la Corpo. 2 milions dieu?.

El problema no es el dvd, és com es fa i els "professionals" que el fan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.