directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 01:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 21 de juny de 2012 05:00 h

Toros 2.0, i "# olé"

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


El món del toreig està en hores baixes, cada vegada hi ha més persones que veuen les curses com un anacronisme, un salvatgisme cultural a eradicar, i per sobreviure en el futur el sector del toro ha d’innovar i s’ha d’internacionalitzar tal com diuen els manuals, i res millor per fer-ho que aplicar noves tecnologies. El toreig serà tecnològic o no serà, sembla que amb aquesta premissa l’empresa Taurodelta, que gestiona algunes places de toros, toreros i ramaders, ha agafat el toro per les banyes i ha decidit invertir en una plataforma taurina que pretén ser d’abast mundial. 
 
L’invent  l’han batejat com a "Braviland" i vol ser l’eina taurina del futur. Es tracta d’una plataforma, que a través d'un entorn "web 2.0", permet els usuaris interactuar en temps real sobre les últimes notícies, opinions, projectes creatius i productes del món taurí. L'empresa Taurodelta té una participació del 25% en el projecte i aspira a que Las Vendas, plaça madrilenya que gestiona, sigui l’espai real de referència per a l'expansió del projecte. El servei ja està disponible en quatre idiomes -castellà, anglès, francès i portuguès- perquè “qualsevol persona en qualsevol lloc del món pugui explicar la seva passió pel toreig” expliquen els seus creadors.
 
Els usuaris de la plataforma s’anomenen "Bravi", i el que cada "Bravi" vagi establint a la seva web personal podrà ser valorat per altres usuaris a través d'un "# olé", equiparable al "m'agrada" de Facebook. També els usuaris poden crear el seu "bravisite" personal, un espai web gratuït. La plataforma vol crear i compartir una nova imatge del toreig en l'era tecnològica, que permeti explicar, sense cap complex, les repercussions socials, artístiques, culturals, ecològiques i econòmiques que la Tauromàquia pot aportar a la societat. Si han d’explicar tot això i convèncer se’ls hi gira feina, fer-ho sense complex, per ells no serà cap problema.



 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Lluiis C. fletxa Banyoles.
24 de juny de 2012, 17.25 h

Qué faran ara?.
En comptes de matar el toro, el comprimiran i l'enviaràn pel mali??
O només li "passaràn" l'antivirus??.
El torero serà virtual?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
21 de juny de 2012, 17.19 h

Aquesta gent creuen que encara hi ha molts incivics que estimen les "corridas". La meva opinió és que les curses de bous són un espectacle salvatge , impropi de gent civilitzada, i que poc a poc, a mesura que es culturalitza al poble, aquests aficionats que queden aniran desapareixent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Manel fletxa BCN
21 de juny de 2012, 09.35 h

que tremoli facebook!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.