directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 16 de novembre de 2012 05:00 h

La CUP i el Grup Godó: Amor a primera vista

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 31 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Una de les grans sorpreses de la campanya electoral ha estat el tractament que el Grup Godó ha fet i està fent a la CUP tant en el diari La Vanguardia com a RAC 1. Coneixedors tots de les distàncies ideològiques existents entre els  uns i els altres, pot sorprendre aquest tractament i les simpaties que el Grup Godó ha mostrat cap a la CUP en contraposició al tractament rebut, per exemple, per part de SI que compta amb 3 escons al Parlament.

El grup Godó ha fet al llarg de les darreres setmanes tota una serie d’enquestes en que cal observar alguns detalls impactants, en una primera enquesta van arribar a donà a SI entre 5 i 6 escons, però a partir del moment que la CUP és presenta oficialment a les eleccions és produeix un canvi en les tendències de les enquestes cuinades pel grup Godó  i hi ha un canvi de tendència, i  es passa a quasi fer desaparèixer SI i donar opcions a que la CUP obtingui una mínima representació.

L’enquesta que publicarà La Vanguardia aquest diumenge dirà que la CUP entra al Parlament i SI no

Els comentaris que s’han fet a les darreres enquestes per part del director de l’empresa confirmen per on va la cuina del Grup Godó, diem “cuina”, perquè les cuinen, tant sols cal recordar el que va fer el director de La Vanguardia quant va estripar una enquesta del CEO per què entenia que havia estat mal cuinada.
Com si fos una evolució natural el proper diumenge La Vanguardia i rematarà RAC 1 la propera setmana, publicarà una enquesta que dirà que la CUP pot entrar al Parlament i que SI quedarà fora, i no en base al que diu el vot directe sinó més aviat pel que diu la cuina habitual de les enquestes a can Godó.

Concentrar el vot a La CUP per evitar que ERC sigui segona força política i intentar una majoria absoluta de CiU

Aquest és el somni del Grup Godó, perquè entén que una majoria absoluta permet obrir la porta a tornar negociar amb Espanya, l’encaix de Catalunya i evitar el trencament definitiu. Una CiU sense majoria absoluta i amb un ERC com a segona força és el pitjor dels escenaris tant pel Grup Godó com per la gent del “lobby Puente Aereo” que esperen el moment.
 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#52
pere fletxa Andorra
11 de febrer de 2013, 16.19 h

Roger, la CUP era a la manifestació que realitza l'Esquerra Independentista cada 11 de Setembre des de fa dècades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Albert fletxa Corbera de Llobregat
28 de novembre de 2012, 00.52 h

"Com si fos una evolució natural el proper diumenge La Vanguardia i rematarà RAC 1 la propera setmana, publicarà una enquesta que dirà que la CUP pot entrar al Parlament i que SI quedarà fora, i no en base al que diu el vot directe sinó més aviat pel que diu la cuina habitual de les enquestes a can Godó."

Ara que en vistes dels resultats tothom critica que les enquestes eren equivocades, encara queda més ridícul que directe.cat critiqués que una enquesta pronostiqués la desaparici... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Roger fletxa Figueres
23 de novembre de 2012, 20.51 h

#49 I per parlar clar, la CUP, que no hi era a la manifestació independentista, és un dels objectius de les meves crítiques.

La gent de CiU, n'he conegut molta i són gent molt maca (parlo dels votants, no dels polítics).

Esquerra, ídem CiU.

I SI, també em cauen molt bé.

ICV - per mi, viuen en una altra galàxia, però benvinguts siguin, com més som més força tenim.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Roger fletxa Figueres
23 de novembre de 2012, 20.45 h

A mi em sembla molt lamentable que, en un moment com aquest, en el qual tenim una majoria independentista a Catalunya que votaria que sí, tots els partits dels que volen la independència (o això diuen) es barallin d'aquesta manera.

"Divideix i venceràs". Sembla que els partits catalans ja s'han donat per vençuts, de la manera que es tiren els plats per sobre.

L'espectacle que esteu fent no m'agrada. A mi m'hagués agradat coalició abans de les eleccions per no perdre ni un vot més del ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
jordibcn fletxa Barcelona
22 de novembre de 2012, 18.37 h

#44 A la revista que repartiu tant masivament , treieu fotografies del 11 S , d´aquella en que no hi ereu , quins collons i per no ser masclista i quin ovaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Enric Colomer fletxa Barcelona
21 de novembre de 2012, 17.04 h

M'han fet arribar el text que tot seguit reprodueixo:

DAVID FERNÀNDEZ RAMOS 1975
08012 Barcelona @HiginiaRoig

La seva família ve de Zamora. Periodista molt vinculat als moviments socials, especialment a Gràcia. Estudiava als Barracons de la Sedeta, on ja als 14 anys estava totalment polititzat, declarant-se marxista comunista i contrari a l'independentisme, car consideraba aquest moviment un invent de la burgesia. Molt influenciat pel seu germanastre, membre d'E.T.A. Mai ha sigut independe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
No s'entén fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 18.24 h

Si tots els que l'11 de setembre ens varem traslladar amb les nostres families des de diversos punts de Catalunya ( alguns fent un munt de KM per carretera) no ho haguéssim fet com pressumeixen alguns ( declaracions de l'Oleguer Presas a RACC1 "no vaig anar a la manifestació de l'Onze de Setembre. Em feia una mica de ràbia el punt d'excepcionalitat que plantejava tanta gent") o com dèia la CUP, no estaríem vivint els moments que vivim, ni hi hauríen eleccions.A vegades, no sé per qui t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
jordibcn fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 15.20 h

#44 No cal dir-te que de compra´l res de res, ara suposso que quan dius que fan autocrítica , suposso , ho suposso jo, que vols dir que reconeixent que van fer una profunda cagada, doncs el sr.Oleguer no ho creu pas i ho justifica amb motius ideológics i tot, i en tot cas dóna la teva opinió personal o com a CUP o com ANC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
20 de novembre de 2012, 12.54 h

LLegiu el llibre "Cop de Cup. Viatge a l'ànima i a les arrels de les Candidatutes d'Unitat Popular" Columna editorial 2012 i en les úlñtimes pàgines parla del tema de l'11 de setembre i com la CUP va enforntar aquesta diada en especial; en el capítol titulat Futur(s) Cap on va la CUP? es fa una cosa que és molt aconsellable en la vida dels grups polítics: una profunda autocrítica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
jordibcn fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 11.25 h

Sisplau algú que hi entengui pot dir-me que significa politicament " “caràcter d'excepcionalitat que representava” la manifestació del 11-s , ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.