directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 19:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 9 d'octubre de 2012 05:00 h

Els acudits espanyols de catalans alerten el CISIC

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant




Comparteix
   


Els acudits de catalans que fan els espanyols cada cop són més bons, fan més riure, però tenen efectes col·laterals en la població catalana i en la seva economia. Segons el Centre d’Immersions Socials Immediates de Catalunya (CISIC),  un 25% de catalans va patir pèrdues d’orina de diferent consideració, en saber, a través de El Mundo, que els catalans havien actuat de braç executor de la mort de Crist. Unes hores després, més d’un 40% va tenir problemes a les barres per desencaixaments diversos, i els més grans, un 10%, pèrdua parcial de la dentadura postissa, a causa del tractament informatiu sobre el clam independentista al Camp Nou per part dels mitjans espanyols.
 
Les dades més dramàtiques però, van arribar ahir vespre en saber-se que un  65% de la població va patir dolor abdominal, activitat anormal en el lacrimal i alguna ventositat descontrolada, a més, en alguns casos, desencaixada severa de mandíbula irreversible -la qual cosa deixa a la víctima un rictus de felicitat a la cara que fa fredor en plena crisi-. Tot plegat,  a causa d’una noticia apareguda a un digital ultraespanyol en relació  a una passejada de dos avions de l’exèrcit espanyol F-18 damunt el Pallars i el Ripollès.
 
Segons el CISIC l’acudit supera en escreix els límits permesos per la UE, i en un informe d’última hora transcriu alguns fragments causants de l’atac provocador de tanta hilaritat: “una simple maniobra l'Exèrcit de l'Aire sobre dues comarques catalanes ha sembrat el terror entre els nacionalistes relacionats amb presumptes delictes de sedició... un terrabastall eixordador que ha indignat els veïns, molts dels quals l'han volgut interpretar com un gest amenaçador... molts veïns han sortit als carrers per saludar el pas dels avions... i fins i tot alguns coneguts militants nacionalistes de la zona han fugit en direcció a França... Segons sembla, el pas de persones que han creuat el pas fronterer de la Seu ha estat major de l'habitual...Les xarxes socials, immediatament s'han fet ressò del succés i fins i tot, alguns alcaldes han anunciat que presentaran queixes davant el Ministeri de Defensa.”
 
L’estudi del CISIC assegura que les conseqüències de tant riure no perjudicaran la població, sinó més aviat al contrari, alhora, alerta, això sí, d’una dramàtica davallada en la demanda de risoterapia  mentre duri el procés cap a la independència de Catalunya.
 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Carme fletxa Barcelona
18 de novembre de 2012, 09.27 h

El veritable problema és que mentre llegim collonades i discutim ximpleries, no parlem del que és important.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Som i serem fletxa Barcelona
22 d'octubre de 2012, 09.45 h

Que facin i que diguin. Que segueixin així moolt de temps i Com més grossa i surrealista la diguin millor!! Són tan sumament buurrrrrros que no se'n adonen que s'han convertit en una fàbrica de independentistes. Ara és quan realment estant sortint de l'armari i retratant-se davant el món sencer. Ja ens va bé. Necesitem marxar JA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan fletxa Figueres
13 d'octubre de 2012, 20.41 h

Una cosa no podem deixar d'agrair calorosament als ecspanyols, i és que amb la seva increïble incompetència i la seva fatal xaroneria secular, ens han fornit arguments de sobra per als nostres programes humorístics d'altíssima qualitat com ara Polònia o Cracòvia. Respecte als acudits que fan ells, ja sabem com entenen l'humor, aquella gent: cal que surti un pobre desgraciat (mai tan ben dit, des-graciat = sense gràcia) amb un nas vermell, unes sabates de 60cm i un despertador al lloc d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Toni S fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2012, 11.50 h

Cal afegir l'última ocurrència humorística española. La delegacion del gobierno en Cataluña afirma que a la concentració nacionalista española del 12 d'octubre a Barcelona hi van acudir 65.000 persones (3000 persones segons la Guàrdia Urbana).


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
9 d'octubre de 2012, 18.56 h

-el nombre de persones que han passat la frontera de la Seu ha estat més gran que l'habitual. No 'el pas de persones que han creuat el pas fronterer de la Seu ha estat major de l'habitual'


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vallesà de Pro fletxa Vallés Oriental
9 d'octubre de 2012, 16.48 h

Poble emprenyat = poble valent >>> d'acollonir-nos, res. Val mes que no juguin amb foc aquests espanyols, podem tornar a fer com els Almogàvers.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Lluís fletxa BCN
9 d'octubre de 2012, 13.11 h

Doncs sí, a mi cada dia em fan més riure les ocurrències grotesques d'alguns directors de diaris espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.