directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 25 de setembre de 2012 05:00 h

Xavier Sardà, un Marhuenda disfressat de fantasma

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 27 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


El fantasma mediàtic dels darrers temps en els mitjans de comunicació del país és, sens dubte, Xavier Sardà. El presentador, que encara és pensa que dirigeix unes cròniques marcianes contra Catalunya, un cop ha deixat penjat a Manuel Fuentes a Catalunya Ràdio, ha estat presentat com una de les estrelles de les tertúlies d'en Jordi Basté a Rac 1.

Però Xavier Sardà no és un tertulià, és el bufó de la cort reial espanyola, que es dedica a intentar desfer qualsevol deriva independentista a les tertúlies catalanes i ho fa sense arguments, aprofitant que mai  se sap si parla  des del seu lloc de bufó major del regne o ho diu seriosament. Sardà  és capaç de distorsionar els millors arguments, tant sols perd els papers quant un altre tertulià interlocutor és creu en el què diu,  aleshores, sí que perd els papers i aprofita per atacar a traïció, en els següents dies, en la seva columna periodística.

Sardà aprofita el seu passat per intentar imposar les seves idees, aprofita el seu passat per intentar intimidar sense cap argument, tant sols amb l’estupidesa dels que creuen ser més llestos que els demès però, que són més estúpids que ningú.

Xavier Sardà intenta desprestigiar el moviment independentista, no pot acceptar que ell sempre hagi fracassat a Catalunya, i per tant, practica un desgast constant contra una Catalunya independent  en la que ell voldria haver participat, però que és incapaç d’assumir, i vol el fracàs dels independentistes de la mateixa manera que Franco va perseguir sagnantment els maçons perquè mai el van voler.

Xavier Sardà vol ser el Marhuenda dels sectors progressistes, però ni tant sols arriba a fer la gràcia d'en Paco. Sardà no pot suportar el seu aïllament, ni el buit que fins i tot li fa el seu poble. Mai triomfarà com a català i ha de viure com espanyol que intenta tocar els nassos, però ni tant sols hi arriba.

En fi, Sarda, durant el programa de dilluns d'en Basté  va reivindicar el dret a ser "tonto" i va reconèixer ser un gamarús o poca-solta, - “gilipolles” en paraules seves-, és a dir, es reconeix a sí mateix mancat de bon seny i curt de mires, i en això, no li traurem la raó.
 


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#51
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
2 de gener de 2013, 19.14 h

Quan deixarem de fer cas i de perdre el temps parlant de gent sense cap mena de criteri vàlid com el senyor Sardà.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Pompeu fletxa Barcelona
2 de gener de 2013, 00.36 h

"Demés" no és català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
enrisolaj fletxa Barcelona
22 d'octubre de 2012, 19.16 h

Desde que surt al Sarda aRac1 m´he pasat a la tertulia del Fuentes


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Candide fletxa Cataloniawatch
8 d'octubre de 2012, 13.37 h

#47 No tengo ninguna duda que los extremistas se caracterizan por querer borrar del mapa a los que no les gustan, pero estoy agradecido que una lo haya dicho con tanta claridad.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
8 d'octubre de 2012, 12.42 h

Completament d'acord amb l'article, ja no el suportava a crónicas, (normalment no el veia, si per tot cas fen zapping) però ara es insuportable, en Basté la "espifiada" (per no dir quelcom mes gros), com més comentaris en contra d'en Sardà faran que l'esborrin del mapa? Si fos així gràcies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Albert fletxa Tortosa
7 d'octubre de 2012, 19.09 h

Sardà és un Català més que intenta fer-se gros utilitzant l'anticatalanisme castellà. En definitiva, el mateix que el desgraciat del Boadella o que la Caballé (tot i que aquesta és més discreta) i molts altres catalans caragirats. Catalunya, és una colònia i, com a tal, produeix molts fills bords.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Josep Maria fletxa Sabadell
6 d'octubre de 2012, 02.03 h

Al començament vaig pensar que era jo que no entenia a una persona que només s'escolta a ell mateix, amb bon to de veu tallava a les bones o a les males al qui no pensava com ell, parlant amb la autoritat d'aquells que mai s'equivoquen. Em sonava que em queia bé i li vaig dir a la meva dona, però aquest és així? i m'ho va confirmar, és així de poca solta, i vaig tancar TV3 que per sentir aquest pesat, vaig pensar que ja en hi han d'altres que són més distrets.

Ara he vist amb aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Jordi fletxa Girona
5 d'octubre de 2012, 13.03 h

A mi, sincerament, m'agradava més en Marhuenda, ja que la seva repelència i caspositat anaven molt bé per animar el debat, sobretot amb la Rahola, la única que defensa sempre la independència. En Sardà, res de res. De veritat que la tertúlia ja no és el que era. A nivell ideològic, és lliure de defensar el que defensa, és socialista, doncs molt bé. A parer meu, ha mamat moltíssim de la mamella espanyola, a base de xous xabacans i de molt de soroll i riure fàcil. En aquest procés,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
El progre d'en Sardà té una fortuna de 40.000.000 d'euros fletxa Sarda i Gemma Galdón = Pijo progres federalistes (espanyolistes)
4 d'octubre de 2012, 14.40 h

http://www.interviu.es/reportajes/articulos/la-fortuna-oculta-de-sarda

Si tant progre és que se'n vagi a Marinaleda


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Manuel Martín fletxa Oviedo (Asturias)
3 d'octubre de 2012, 11.53 h

Permitidme que escriba como únicamente se hacerlo, en castellano.
Y dicho ésto, y una vez traducido y leido el comentario de turno, llego a una conclusión: existen periodistas, que para criticar, deben insultar, no saben hacer otra cosa, no saber hacerlo mejor. Porque bajo mi punto de vista, comparar, o intentar comparar a Sardá con Maruhenda, es un insulto mayúsculo. Tengo mi derecho a admirar a Xavier Sardà, lo admiro como profesional y como persona. Si antepone al sentimiento naciona... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.