directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 3 de maig de 2010 05:00 h

Garcia Albiol, el violent

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Xavier García Albiol, violent, PP, Badalona
Comparteix
   


El dirigent del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s'ha fet famós arreu de Catalunya després d'haver editat i repartit tot de fulletons de caire xenòfob contra la immigració romanesa.

Però aquests tics neolerrouxistes ja li vénen de lluny. A les municipals del 2007 ja va editar i distribuir el vídeo 7 minutos en què proclamava la necessitat d'una Badalona 'limpia y segura', relacionant la inseguretat, els pisos pastera i els problemes de convivència amb els immigrants.

Violència
Però si ve aquest aspecte de la seva biografia sí que ha sortit a sortir als mitjans durant aquests dies, el partit ha estat d'allò més hàbil en aconseguir tapar qualsevol referència al tarannà agressiu i, a voltes, violent.

El març del 2006, Albiol va organitzar una recollida de signatures a la Plaça de la Vila de Badalona per reclamar que el referèndum sobre l’Estatut es fes extensiu a Espanya. Aquell dia, l’Assemblea de Joves de Badalona i demés ciutadans van dur a terme una concentració com a protesta sense que hi hagués cap mena d’agressió, intimidació o insult. De fet, els propis Mossos d’Esquadra que eren a la plaça van decidir marxar-ne perquè, amb aquell panorama de calma, van reconèixer que no hi tenien cap paper.

Al cap de pocs minuts, Albiol, en veure que cap dels concentrats queia en la provocació, va decidir passar a l’acció. Es va acostar a dos dels joves i quasi a cau d’orella els va etzibar: 'Si no fóssim a la Plaça de la Vila us trencaria la cara a tots que us deixaria estesos al terra.' Els joves amenaçats, en lloc de reaccionar com pretenia el regidor, van decidir presentar una denúncia per amenaces. Malgrat tot, en el judici, Albiol va ser absolt per la jutgessa.

Aquell mateix 2006, un militant antifeixista va poder comprovar plenament la ira que acumula Albiol contra tot aquell qui opini diferent que ell. A la sortida d'un míting a Martorell amb Ángel Acebes, Albiol va donar un cop de puny al militant antifeixista que protestava contra la presència d'Acebes a Catalunya.

Albiol, saltant-se a la valenta el dret de llibertat d'expressió, no va poder-se controlar i va agredir sense miraments un manifestant que defensava tesis oposades a les seves.

'Ofegament publicitari'
El propi García Albiol també va protagonitzar un altre incident notable a principi del 2007, en aquest cas contra la llibertat de premsa en general. Molest pel tracte d'El Triangle amb el PP, no va tenir cap mena de pudor en demanar públicament a la Diputació de Barcelona que fes el buit publicitari al setmanari per tal de desestabilitzar-lo econòmicament.

Fins i tot el Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) va emetre un comunicat criticant durament la proposta del dirigent badaloní, que va titllar de 'pressió intolerable en una societat democràtica'. 'Si el PP se sent ofés per les afirmacions d’una opinió crítica, el camí a seguir no és buscar el silenci del mitjà que l’ha fet a través de l’ofegament publicitari', afirmava el sindicat.

Dubtes
El partit fins ara ha aconseguit tapar els tics violents i antidemocràtics de Garcia Albiol i mantenir-lo calmat. Però ara que torna a fer de les seves, ja hi ha qui dins de la formació es qüestiona si realment val la pena que un personatge tan sinistre sigui la cara visible dels populars a Badalona, fins i tot amb possibilitats d'arribar a l'alcaldia. Si qualsevol dia Garcia Albiol és investit batlle, qui assegura a Sánchez-Camacho que a la primera crisi que pateixi, el llavors alcalde badaloní no començarà a fotre plantofades a tort i a dret als propis ciutadans a qui haurà de representar?


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Xavi fletxa Badalona
20 de novembre de 2012, 01.23 h

#4 l'adreça del primer video és:
www.youtube.com/watch?v=suZeoHQmSe­g&list=HL1352245132&feature=mh­_lolz
Que en el comentari original ha sortit tallada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Xavi fletxa Badalona
20 de novembre de 2012, 00.32 h

I jo sense enterar-me. Supos que com molta gent.
Està clar que els del PP no són intolerants, els del PP no són feixistes ni franquistes, els del PP no són agressius ni violents, els del PP no són racistes ni xenòfobs ni tampoc els del PP són anticatalans.

Imatges o fets com aquests, de tant baix nivell, tan deplorables només poden competir amb els altres espanyolistes intolerants de Ciutadans que han presentat el seu darrer fitxatge mediàtic en "yoyas" o en català en mastegots, que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi fletxa BCN
4 de maig de 2010, 23.47 h

I els mitjans públics que en diuen, de tot això ?
Com és que ho amaguen, els sociates ? No, si segons qui rep, a ells ja els sembla bé, als sociates dels GAL i del torturador Garzón.
Merda pp = merda psociata = merda espanyolista


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
un badaloní fletxa Hi va haver una pancarta que hi deia "FORA XENÒFOBS"
3 de maig de 2010, 20.20 h

Noticia, el diumengue a la fira d'entitats del Barri de Sant Roc a Badalona. Els gossos que portava en garcia albiol de "guardaespaldas", van atacar al president de l'Associació de veins del barri de Sant Roc. Si us plau a els del directe.cat, els hi demano que ho investiguin, perquè aixó es molt greu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 de maig de 2010, 08.10 h

Res, no passa res... normalitat absoluta. Aquest paio es auténtic i deixa anar els seus instints més básics a a passejar. Coneixent els pensaments antidemocràtics que porten a sobre aquests peperos aixó ja no hauria de ser notícia. Es que pobre gent, haver de conviure amb tants que defensen les idees amb les paraules els hi porta un sobreestrés que no poden soportar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.