directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 13:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 25 d'octubre de 2007 05:00 h

El cafè català

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

catalanish coffee cafè
Comparteix
   


Hi ha moltes maneres de demanar un cafè, i a partir d'ara, una més.

Des d'ara ja podeu demanar un Catalanish Coffee, el cafè que combina licor de crema catalana, cafè i nata com elements principals i hi afegeix un polsim de canyella. Són productes fàcils d'obtenir i per altre part típics, que ens recorden la tradició culinària del nostra país. La crema catalana feta licor, el cafè com element universal i la nata, molt propia en la pastisseria tradicional catalana. La canyella, ingredient bàsic i que dóna personalitat a la nostra crema de tota la vida.

L'autor de l'invent, en Joan Maria Maciàs, ha triat el nom de Catalanish perquè recorda als gentilicis anglosaxons, dels més reconeixibles arreu del món, i també perquè recorda al mític Irish Coffee, el cafè irlandès.

Amb la iniciativa volen promoure l'ús del Catalanish Coffee a Catalunya i, de mica en mica, aconseguir que els turistes se n'enduguin un bon record als seus països d'origen i, des d'allà, en facin difusió mundial. Donar a conèixer el nostre país a partir d'un cafè amb ingredients propis de Catalunya. Què, fem un Catalanish Coffee?



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
miquel fletxa buc
25 d'octubre de 2007, 13.26 h

A Bucarest hi ha un restaurant que serveixen Pà català (Paine catalan).Es el nostre pà amb tomàquet.Habitualment,les empreses catalanes quan comercialitzen productes a l´exterior,ho fan amb la bandera espanyola i un Product of Spain.En canvi,les espanyoles no fan nacionalisme i comercialitzen sense vergonya el Fuet anomenant-lo Fuet (Casademont versus Campofrio)...També una empresa de Suècia comercialitza els Musclos a la catalana (són musclos amb salsa de tomàquet,fets a la manera mari... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Sta. Cristina d'Aro
25 d'octubre de 2007, 12.12 h

No fotem. Perquè sempre hem d'anglesar els noms ?. És que el nostre idioma no és prou ric en lèxic ??. Després ens queixem de que el català està perdent "quota de mercat".
Total perquè ???. Perquè quatre turistes el demanin ??. És que no s'emportarien igualment un bon record a ca seva, suposant que els agradi aquest cafè, si en comptes del nom que voleu comercialitzar, es digués cafè català ???. Homes, per la mateixa regla de tres, ara quan anem al restaurant, demanarem Catalonian... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.