directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 06:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 2 de juny de 2010 05:00 h

Els ploramiques de l'ABC

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

abc mundo razon


Comparteix
   


Aquest dimarts el diari ABC carregava durament contra la conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat a qui acusava directament de 'vetar' els diaris 'ABC', 'La Razón' i 'El Mundo' en el programa de subscripcions gratuïtes per als joves que fan 18 anys aquest 2010.

Més enllà de discutir la conveniència d'oferir subscripcions de diaris i revistes que no utilitzen la llengua pròpia del país, resulta sorprenent la duresa amb què l''ABC' ataca el departament de Tresserras. Una informació que obria aquest dimarts la secció Catalunya a l'edició digital del diari i que començava amb una afirmació tant esbiaixada com 'compartir la línia editorial del tripartit permet l'accés directe a les subvencions públiques. Ho demostra la campanya impulsada per la Conselleria de Cultura de la Generalitat, que ofereix subscripcions gratuïtes a 68.000 joves catalans entre una oferta de 80 publicacions entre les quals no s'inclouen els diaris 'ABC', 'El Mundo' i 'La Razón'.

La redactora que signa la notícia, va obviar que cap d'aquests tres mitjans que ara fan el ploramiques perquè la Generalitat els margina no han presentat la sol·licitud corresponent per beneficiar-se'n, tal i com han confirmat fonts de la conselleria a directe!cat. A sobre de mentiders, dropos.






MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
4 de juny de 2010, 13.35 h

És increïble. La Generalitat (catalana) paga la subscripció a El País i Público, diaris fets a espanya, pensats a espanya i escrits en espanyol. Així ajuden la premsa del país?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.