directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 19 de maig de 2010 05:00 h

L'enganyifa de RCat

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

reagrupament logo
Comparteix
   


Aquest dilluns personalitats molt notables d'aquest país van fer una crida pública als partits i associacions independentistes per tal que treballin plegats per bastir una candidatura unitària per a les properes eleccions al Parlament. Després d'uns mesos de silenci, Reagrupament torna a aperèixer en escena a través d'aquest manifest que, sense dur el nom de RCat, ha impulsat Josep Maria Minguell el coordinador de la formació a Sarrià-Sant Gervasi.

Minguell ha convocat la premsa, ha distribuït el manifest i encara durant el dia d'ahir el seu nom apareixia al web manifest12abril.cat on s'ha penjat el text i el llistat de persones adherides.

El mateix Joan Solà admetia sense embuts en la roda de premsa que desconeixia qui eren els impulsors del manifest però que s'hi havia adherit perquè estava plenament d'acord amb allò que el text demana. Altres notables que han accedit a que el seu nom figuri en aquesta iniciativa reconeixen en privat que no se'ls va explicar clarament de què es tractava i es mostren molestos davant aquest gir del que havia de ser una crida al marge dels interessos de partit.

Impulsar una iniciativa on es demana la 'generositat' de tothom per aconseguir la independència del país no hauria de ser motiu per fer-ho d'amagatotis. També d'amagat i sense avisar la premsa, dos reagrupats i un militant d'ERC van registrar una IP per demanar un referèndum sobre la independència de Catalunya. Sembla que aquesta manera d'actuar, molt poc clara i transparent, s'està estenent perillosament.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Santi Gual fletxa Castellar del Vallès
20 de maig de 2010, 14.55 h

Aquesta noticieta és una vergonya, aquests 3 són de la Coordinadora Nacional i no s'han posat d'acord amb els altres, i que te que veure això amb Reagrupament? tothom és responsable de les decissions individuals que prenem, oi?
Reagrupament no aposta per la via del Referendum, Reagrupament aposta directament perquè una majoria de diputats proclami unilateralment la Independència, i després que el Poble de Catalunya voti en referendum la decissió adoptada pel Parlament. Perquè creiem que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Samant Foix fletxa Alt Urgell
20 de maig de 2010, 05.15 h

Una altra prova més que per Carretero tot s'hi val per intentar assolir algun diputat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
19 de maig de 2010, 21.54 h

#7 aviam Miquel, sí, estic alfabetitzat. I tu?? estàs borratxo? Jo no he dit que són els únics independentistes que hi ha, sinó els únics que lluitaran per aconseguir la proclamació d'independència un cop arribin al parlament. Em pots explicar què collons han fet els d'ERC per la independència en tots aquests 6 anys?? RES. Ni tan sols han posat el debat d'independència sí o independència no al carrer. Ni això. I això que dius que RCat no aconseguirà ni el 2% dels vots s'haurà de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
19 de maig de 2010, 21.24 h

Mentre Carod prepara el seu discurs de panegíric al Tripartito, a qui pot estranyar que aquest Manifest, prou transparent i tremendament exitós, hagi pogut triomfar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
19 de maig de 2010, 19.41 h

Ep, nois del directe!... que heu fixat al Madí ?????


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
capsigrany fletxa riumors
19 de maig de 2010, 19.14 h

algu sembla que vol començar de zero. Aquest pais hi ha una força politica, l'única independentista amb amplia represetació institucional. si això no es te en compte anem malament. algu vol crear una candidatura transversal d'un conjunt de persones que tats caps tants barrets? No coneixeu la història de l'indpendentisme? de divisions i mes divisions mesies i més mesies. I per postres aquests de la IP que van per lliure sense encomenar-se ni a deu ni a sa mare.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
miquel fletxa bcn UE
19 de maig de 2010, 19.08 h

Els feixistes acostumen a tenir la Veritat única.I ara aquest fayxa ens diu que Rcat són els UNICS independentistes. T'has begut l'enteniment?? Estàs alfabetitzat? Rcat a unes eleccions no arriba ni al 2% dels vots emesos.I et creus que per això a Catalunya deixarà d'haver-hi un 35% d'independentistes? Jo em nego a votar un partit independentista transversal que tingui fatxes,antiespanyols,fanàtics,i adolescennts de baixa formació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
19 de maig de 2010, 18.18 h

El que és una enganyifa és aquest diari digital, no sé com encara tinc la decència i el valor d'entrar-hi diàriament. RCat és una formació, la única, que lluitarà per la independència quan tingui representació al parlament. Perquè no us deixeu de tonteries i li doneu suport d'una vegada, senyors de Directe!cat???


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ramon fletxa Manresa
19 de maig de 2010, 18.08 h

Des de quin moment s'ha de anunciar "a bombo y platillo", convocar tots els mitjans de comunicació i posar cartells lluminosos per tirar endavant iniciatives d'aquest tipus? Potser si només es vol vendre fum, si es vol fer independentisme de fireta o són moviments únicament de cara a la galeria cal anunciar-se a tota pàgina, cal que ens publicitin a tots els mitjans per intentar donar-li credibilitat.
Peró, de fet, les iniciatives populars, les que sorgeixen amb intenció de tirar endavan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.