directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 20 de maig de 2010 05:00 h

El comissari europeu d'Indústria també vol el Corredor Mediterrani

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

euromed tren jaume1
Comparteix
   


El comissari europeu d'Indústria i vicepresident de la Comissió Europea (CE), l'italià Antonio Tajani, continua sent un ferm partidari de la unió del País Valencià i Catalunya amb Europa via ferrocarril, l'anomenat Corredor Mediterrani. Així ja ho va deixar clar en més d'una ocasió quan era comissari de Transports i ahir li ho va tornar a comentar, privadament, a l'eurodiputat Oriol Junqueras.

Ambdós van mantenir a Estrasburg una conversa informal sobre el tema, durant la qual Junqueras el va posar al corrent del multitudinari acte pro-Corredor Mediterrani organitzat per l'Institut Ignasi Villalonga (IIVEE) a València el 7 de maig, on hi van ser presents els principals representants del teixit empresarial dels Països Catalans. Tajani, al seu torn, li va reiterar el seu compromís amb aquesta infraestructura, que també considera clau per al futur d'Europa, alhora que es va comprometre a posicionar-s'hi a favor i públicament més sovint.

Tajani, fundador de Forza Italia, creu que el Corredor Mediterrani serà positiu per al conjunt d'Europa perquè, d'una banda, tant connectarà el nord del continent amb la península ibèrica i el Marroc, com també servirà per connectar el nord d'Europa amb Itàlia a través del ramal Lió-Torí-Milà.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.