directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 03:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 14 de maig de 2010 05:00 h

El Bicing també fa campanya

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

bicing
Comparteix
   


Conscient que la ridícula participació que s'obtindrà a la consulta sobre la Diagonal pot condemnar el PSC a Barcelona, Jordi Hereu i la resta de socialistes barcelonins han decidit prémer l'accelerador al màxim i pressionar per tantes bandes com sigui possible per tal de salvar els mobles davant aquest despropòsit electoral, que dia a dia agafa unes proporcions majors arran de les evidents irregularitats del procés i la poca fiabilitat del sistema informàtic.

Els tres milions d'euros gastats en promocionar la consulta no han estat suficients per atraure la ciutadania a una consulta d'aparador, i tampoc n'hi ha hagut prou amb sis dies de votacions -enlloc d'un- per aconseguir una xifra de participació acceptable.

Com que ja preveien el fracàs, l'Ajuntament de Barcelona va decidir concentrar les activitats a la Diagonal el cap de setmana passat, per recordar als barcelonins que calia votar per salvar Hereu. Ni així n'hi ha hagut prou, i conscients que s'ho juguen al tot o res, dimarts enviaven ordres a tots els departaments d'intentar promocionar la consulta de la Diagonal per terra, mar i aire.

Un bon exemple d'això és el Bicing: després de mesos sense enviar cap notícia als milers d'usuaris del servei, 'casualment' aquest dimecres feien arribar una comunicació a tothom on, amb l'excusa d'anunciar un irrellevant nou sistema de certificació de la devolució de bicicletes, aprofitaven per anunciar la consulta de la Diagonal i cridar tots els usuaris del Bicing a votar.

Estarem atents a veure què proposaran demà per atraure el vot a la consulta de la Diagonal: descomptes a la contribució urbana per aquells qui votin? Hores de zona blava gratuïtes? Abonaments de TMB de franc als qui s'acostin als centres electorals?




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Elisenda fletxa Barcelona / Sant Llorenç Savall
17 de maig de 2010, 14.24 h

i, com sempre, la propaganda recorda que la Diagonal "encara no està a l'alçada", fomentant la reforma i obviant descaradament l'opció C... però ni així se'n van sortir!! m'encanta!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.