directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 24 de maig de 2010 05:00 h

Catalunya està perduda

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

lost perdidos series
Comparteix
   


La febre que s'ha despertat arreu del món per veure el darrer episodi de la sèrie Lost també ha arribat a Catalunya. Aquest dilluns hi haurà molts catalans que faran cara de son perquè s'hauran hagut de llevar ben de matí per veure el desenllaç dels habitants de l'illa més enigmàtica.

Els barcelonins han estat de sort ja que avui és festa local i no hauran d'anar a la feina sense haver dormit prou. Justament a Barcelona hi ha el Bharma, l'únic local temàtic consagrat a Lost que existeix al món, on es farà la part final de la Nit Lost que el Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya ha organitzat per fer més lleu l'espera fins a dos de set del matí. 

Sens dubte seran moltes i diverses les formes que els fans de la sèrie trobaran per passar la nit del diumenge al dilluns i hauran d'empescar-se-les encara més aquells que l'endemà hagin de complir amb la seva feina. Entre aquest col·lectiu es troben els olesans, que ompliran el Teatre de La Passió per veure el capítol final i han organitzat un concurs a l'estil de Qui vol ser milionari? que posarà a prova els coneixements dels més fidels a la sèrie.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jesús (Xess) fletxa Badalona
25 de maig de 2010, 16.26 h

Comentari molt escaient al tema sí senyor hihihihi


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pasbort fletxa Vila-real
24 de maig de 2010, 11.03 h

No fa cap falta el REFERENDUM sols una cosa fà falta que la gent es tregui del cap l´hipnosis que els han posat....MIRA QUE DESPUES DE LES MIL PERRERIES QUE EM PASSAT, LA QUANTITAT DE MERDA QUE HEM TINGUT QUE TRAGAR ENCARA QUEDEN PERSONES? que fan gala de....CiU, del PsOE, d´Erc. del PP, etc.? es que acàs NO TENIU VERGONYA DEL QUE ENS HAVEU FET? fins la vergonya us han tret del CAP? VINGA JA!!! o....tant mereix defendre la vostra POLTRONA? per a que ens vulgueu 4 anys més SOPORTANT AQUESTA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.