directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 14 de maig de 2010 05:00 h

Tenerife diu adéu a la rojigualda

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Si dijous ens fèiem ressò de les suspicàcies que havien aixecat unes banderes estelades penjant del balcó d'un pis davant de l'Hospital Clínic de Barcelona coincidint amb l'ingrés hospitalari de Sa Majestat el Rei d'Espanya, avui la cosa torna a anar de banderes, però en aquest cas espanyoles.

Segons informa ElConfidencialDigital.com els antidisturbis de Tenerife hauran de renunciar a penjar emblemes i banderes espanyoles de les furgonetes oficials amb les que es desplacen mentre estan de servei. Així ho ha ordenat l'inspector en cap que ha ordenat que es retirin 'immediatament' perquè provoquen 'reaccions violentes' de la gent. Els antidisturbis estan molestos ja que ho consideren una 'tradició' a la unitat, tampoc podran -com és habitual- dur banderes espanyoles en els uniformes amb clauers, pedaços o gorres ni que es puguin veure a través de les finestres o parabrisa dels vehicles.

Sembla que la simbologia nacional espanyola -o com a mínim l'excés- no està ben vista ni a territoris poc susceptibles de ser considerats antiespanyols com Tenerife.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Robert fletxa Barcelona
17 de maig de 2010, 19.43 h

Gat mesquer, pel que es veu la teva capacitat per menysprear és universal. No solament cap a les cultures més pobres. No entenc aquesta sortida teva, quan en el fons has defensat una posició que no està tan lluny del que jo defensava: "la estabilitat económica de les Canaries, en aquest moment, depén al 100% d'estar junt amb ep.panya, aconseguit mitjançant l'empobriment per decissions preses a madrit". Aquí mateix tu defensaves que aquesta situació no era així però que va ser capgirad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
17 de maig de 2010, 16.52 h

#3 Robert, per el que es veu, no tens ni punyetera idea de lo que es cou ni com es cou per allà baix. Aixó es veu clarament per les teves paraules, i creu-me, que no fas cap bé a Catalunya passejant la teva ignorància per aquestes planes.
Per cert, la meva opinió vé formada per haver-hi viscut i, darrerament, estar a la majoría d'illes cada setmana. I la estabilitat económica de les Canaries, en aquest moment, depén al 100% d'estar junt amb ep.panya, aconseguit mitjançant l'empobrimen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Robert fletxa Barcelona
17 de maig de 2010, 16.11 h

Gat mesquer, el teu menyspreu cap a les diferents sensibilitats és més pròpia d'un ep.panyolot ignorant que la d'algú que viu i comprèn la situació de Catalunya. Des d'un punt de vista democràtic tenen tant de dret a decidir si són o no són espanyols com qualsevol. I no crec que, tenint en compte tots els factors, l'estabilitat econòmica de les Canàries depengue tant d'estar o no estar a Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 de maig de 2010, 10.42 h

Doncs ho tenen clar aquests canaris.. si no son ep.panyols, serán marroquís com el Sahara...
I que estiguin cansats de ser ep.panyols, no ho comparteixo.Degut a les ajudes i avantatges que tenen, els hi convé seguir siguent ep.panyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de maig de 2010, 10.35 h

Però qui és que no està fart i tip d'expanya ???. Aquests feixistes han tibat tant la corda, que ja s'està desfilant i a punt de trencar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.