directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 23:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 12 de novembre de 2007 05:00 h

Antella, ciutat sense llei

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

antella
Comparteix
   


Al poble d'Antella (Ribera Alta) també manen els populars, i en aquestes circumstàncies i tractant-se d'una població tan petita (menys de 1.500 habitants) el PP té via lliure per governar com li dóna la gana.

Amb unes pràctiques més properes a les cacicades de la Restauració d'ara fa cent anys, l'alcaldessa popular del municipi, Isabel Giménez, va empadronar-se a casa seva fins a 6 persones, tres d'ella sense cap relació familiar amb ella, segons sembla per tal de quantificar més votants a les darreres eleccions.

El fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià hi ha vist indicis de delicte, i ha demanat que se li obri un procediment penal per un possible delicte electoral. Els tres "habitants fantasmes" no han viscut mai al municipi, i de fet són de València, Alzira i Múrcia.

Precisament Isabel Giménez ja va sortir als diaris quan l'any 2005, després d'apujar-se el sou un 50%, va decidir que els policies locals del poble anirien en bicicleta per estalviar combustible. Aquest estirabot ecològic va tenir conseqüències tràgiques: segons sembla, dels dos policies locals d'Antella, que tenien més de 50 anys, un va patir una embòlia cerebral i l'altre un infart.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ramon fletxa Artesa de Segre
12 de novembre de 2007, 12.47 h

Això mateix, però amb major nombre de persones, passa a Oliola, un municipi de menys de 250 habitant de la Noguera. Empadronats en edicisi ruïnosos i a les cases del regidors de CiU estan donant des de fa 12 anys els 5 regidors i, per tant, l'alcaldia a un senyor que fa els plens a porta tancada i sense convocatòria pública (entre moltes altres coses).
Des de fa uns anys, el tema està en mans de la justícia i encara no s'ha resolt. Ah! i pagant-s'ho alguns ssacrificats ciutadans de la sev... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.