directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 30 d'octubre de 2007 05:00 h

Rubalcaba vol el cap de Maleni

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Alfredo Pérez Rubalcaba ministre d'Interior
Alfredo Pérez Rubalcaba ministre d'Interior

Comparteix
   


Hi ha molt mal rotllo al PSOE i particularment entre Zapatero i Rubalcaba. I no és només per la guerra del futbol en què ZP defensa a Mediapro i Rubalcaba a PRISA. El fet és que el Ministre de l'Interior i maquiavel de la política espanyola ja va dir-li abans de l'estiu a Zapatero que havia de cessar la titular de Foment, Magdalena Álvarez 'Maleni'. Per què? Doncs perquè la prepotència emprada per Maleni amb tot el que fes referència a Catalunya i el seu menyspreu cap als portaveus parlamentaris de CiU, Esquerra i ICV al Congrés li podien hipotecar al PSOE més d'una votació en el tram final de legislatura.

El President espanyol no va fer ni cas a Rubalcaba i aquest ara li retreu quan Zapatero se'n penedeix d'haver-la mantingut en el càrrec. I més encara després del xou protagonitzat amb la constructora OHL a qui primer es va criminalitzar, posteriorment dir que se li rescindia el contracte i en 24 hores res de res i foto dominical del president de la companyia amb Zapatero tot passejant per Bellvitge com si res.

Rubalcaba assegura en privat que seguirà insistint perquè Álvarez plegui i se'n torni cap a Màlaga. Que vigili la Maleni! Rubalcaba va ser ministre del PSOE dels GAL i ha demostrat sobradament que se la sap llarga.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
31 d'octubre de 2007, 17.34 h

mal que ens pesi, amb 3 o 4 Rubalcabes ja seríem independents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 d'octubre de 2007, 14.06 h

Madrid sempre ha tingut el poder polític, tant en temps de Franco com en els primers anys de la democràcia. Avui no nomes te el poder polític, sinó que s'ha muntat el poder econòmic, treien pes del que teníem a Catalunya, emprant les males arts dels tramposos i aprofitant la colla de mesells que han governat i governen Catalunya. Tinc el convenciment que la ministra Alvarez no es l'única culpable del desgavell infraestructural que patim des fa anys. Penso que aquesta senyora forma part de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
daniel roca fletxa terrassa
30 d'octubre de 2007, 08.42 h

Aquest el "Ruba" sempre ha sigut un element a tenir en compte. Ha sigut com l'au fènix del PSOE. Ha sobrebiscut a un pila de governs Psoistes, i gràcies a ell, l'Estatut va acabar amb un bon cop de ribot (tal com presumia l'altre tenebrós del Guerra).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.