directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 21:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 12 d'agost de 2008 05:00 h

"Abajo España"

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

pequin pekin beijin 2008 jocs olimpics
Comparteix
   


La vida és divertida! Si fa poc, mentre celebrava la victòria d’Espanya a l’Eurocopa, David Villa va cridar: “arriba España”, ara fa dos dies vam poder veure una sensacional imatge que ha donat la volta al món: “Abajo España”.
Es tracte de José Luis Abajo, Pirri, que ha aconseguit el bronze a la competició individual d'espasa dels Jocs de Pequín 2008. Ha estat una medalla molt celebrada perquè és la primera que ha guanyat l'esgrima espanyola. Doncs milers i milers de persones van poder llegir el següent (foto: absurddiari.com):



Prima medalla catalana

Segons informa el diari La Clau, El nedador perpinyanenc Frédérick Bousquet ha aconseguit la medalla de plata amb l’equip francès de relleu del 4X100 m de natació lliure format per Bousquet, Amaury Leveaux, Fabien Gilot i Alain Bernard, darrere de l’equip americà que estableix un nou rècord del món amb 3 min 8 sec 24/100.
Frédérick Bousquet, especialista dels 50 i 100 metres de natació lliure així com dels 50 i 100 metres papallona, nascut a Perpinyà el 1981 on viu la seua família, és llicenciat del Cercle de Nedadors de Marsella.

TV3 passa d’Andorra

Andorra participa als Jocs Olímpics de Pequín amb 5 esportistes. La seva infraestructura per cobrir els seus atletes és limitada. Poc confiaven en TVE que ja va demostrar la seva poca sensibilitat amb el principat emeten anuncis en el moment que Andorra sortia a desfilar a la cerimònia d’inauguració. Però si que es pensaven, segurament que TV3 cobriria un xic més als esportistes catalans. Ja portem 4 dies de Jocs i TV3 ha “passat de tot” i no està seguint els esportistes del nord dels Països Catalans.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
27 d'agost de 2008, 14.39 h

I a qui l'importen els participants d'Andorra? No són un pais...doncs que s'ho paguin ells el seguiment dels seus esportistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
JG fletxa València
20 d'agost de 2008, 01.43 h

És molt trist que TV3 passe d’Andorra, però és curiós que això ho diga un diari com aquest, directe.cat, que parla gairebé exclusivament del Principat, que, llevat d'algunes excepcions, passa "olímpicament" (si em permeteu l'espanyolada) de la resta de territoris de parla catalana.

Tot i que crec conéixer la resposta, m'agradaria llegir-la per escrit: quin és l'àmbit nacional de directe.cat? Si són els territoris de parla catalana, haurieu de demostrar-lo. Si és només el Principa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Carles Millan fletxa Barcelona
14 d'agost de 2008, 12.35 h

La frase "Ja portem 4 dies de Jocs" és una espanyolada. En català correcte cal dir "Ja van 4 dies de Jocs". És així de senzill. Fins i tot més curt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
yukjmyir fletxa nyuk,i,
13 d'agost de 2008, 00.01 h

TV3 fot pena, i ara que tenen Canal 9 més a prop, el col·lapse està a la vora. Adéu televisió pública catalana, al País Valencià no n'hem tinguda mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.