directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 21 de maig de 2024 02:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 3 d'octubre de 2008 05:00 h

Qui s'amaga rere Asocolombia?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

piscina pedro j ramirez
Comparteix
   


Aquesta setmana s'ha conegut amb sorpresa la proposta d'una associació d'immigrants colombians a les Balears, Asocolombia, que cridava al boicot dels productes etiquetats en català o dels comerços illencs amb rètols en la nostra llengua. El boicot es justificava amb arguments tan rocambolescos com que el català precipita els fills dels immigrants al fracàs escolar, o amb afirmacions com la que assegurava que 'la immersió lingüística exposa els nostres fills a les drogues'.

No cal dir que tots els partits de les Balears s'han oposat al boicot, fins i tot el PP, i Asocol, l'altra associació d'immigrants de Colòmbia, que de fet agrupa a la majoria de nouvinguts d'aquell país, també s'ha desmarcat de les declaracions anticatalanes d'Asocolombia i el seu president, José William Vega.

El tal José William Vega és un personatge conegut als cercles polítics de les Illes per la seva voluntat de figurar i fer carrera política com sigui. Va militar al PP de Calvià durant sis anys, amb qui encara guarda una estreta relació malgrat donés de baixa la militància el 2007, mesos abans de la campanya electoral, per donar una imatge de neutralitat des de l'associació, que havia rebut subvencions del Govern de Jaume Matas.

A les declaracions anticatalanes de William Vega cal afegir-hi el seu flirteig amb Pedro J. Ramirez. Precisament el president d'Asocolombia fou una de les 'personalitats destacades' d'aquella casposa manifestació a favor de la piscina il·legal del director d'El Mundo. L'estiu de 2006, William Vega i d'altres partidaris de l'urbanisme salvatge van reunir-se a la platja de la Marjal, on des de la plataforma 'Son Servera basta ya' van fer un homenatge a aquell gran ecologista que és Pedro J.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
turbo fire fletxa www.bestturbofireworkout.com
12 d'abril de 2011, 05.23 h

If you want to burn away the fat,if you want to a crazy cardio experience,choose turbo fire workout,it will meet to your demands, Turbofiremake your body continues to burn fat for up to 24 hours after your work out, turbo fire burning more the NINE times the fat you would burn doing traditional workouts,not only that turbo fire can cause you to release as much as 530% more Human Growth Hormone


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
4 d'octubre de 2008, 17.56 h

Els patriotes colombians de la Plataforma Colombianista no només ens desmarquem de les declaracions del senyor W. Vega, sinó que demanem el boicot dels mallorquins a aquesta organització que es diu Asocolombia, i que no ens representa als colombians.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
krm fletxa ttnjmui,
3 d'octubre de 2008, 20.26 h

És curiós que molts amerindis donen suport als hereus dels qui gairebé els exterminaren a Amèrica d'ençà de l'arribada dels espanyols al segle XV. No hi ha partit més xenòfob i racista que el PP, no obstant això, molts "morenents" els hi donen el seu vot, i tot per quatre xavos, perquè eixa és l'única política que entén el PP: amb diners tot és possible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.