directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 03:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 23 de setembre de 2008 05:00 h

Sardanes a París

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Doncs sí estimats lectors! Sardanes a París! Poder-ne ballar i poder-se sentir com a casa és el que han pogut fer una colla de catalans residents a París. I això per què? Doncs perquè el passat cap de setmana es va celebrar una petit Diada de Catalunya. No es va poder fer el dia 11 pel col·lapse que patia la ciutat arrel de la visita del Papa Benet XVI.

Així uns dies després, diferents associacions catalanes com el Casal de Cultura Catalana a París o el Centre d’Estudis Catalans, gairebé un miler de catalans es van concentrar a la al jardí parisenc anomenat Luxemburg per gaudir de la nostra cultura.

El panorama era ben curiós: un miler de persones parlant català al mig de París. A més, la concentració havia corregut per Internet a través de portals de contactes tipus Facebook. També hi havia mescles divertides: una mare parlant català a la seva filla i la filla parlant francès amb el seu pare. Alguns francesos també es varen acostar encuriosits.

Per immortalitzar el moment, directe.cat us ofereix vídeo inèdit d’un dels moments de la particular Diada a París. Podreu veure que a la capital francesa s’hi van ballar Sardanes, aquesta que us oferim és la Santa Espina a càrrec de la cobla “Volta món”.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
23 de setembre de 2008, 10.04 h

M'agrada molt la pífia del becari traductor de La Vanguardia. Ara bé, en aquest article de les sardanes parisenques dieu arrel (el traductor automàtic en diria "arran")

Padekuà


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.