directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 8 d'abril de 2009 05:00 h

La ministra de la SGAE

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

gonzález-sinde ministra cultura
Comparteix
   


Aquest dimarts s'ha conegut definitivament la remodelació del govern espanyol. Ahir ja repassàvem en un Punt de mira les declaracions més heroiques d'Elena Salgado, Manuel Chaves i José Blanco respecte l'Estatut i el finançament, ja que són aquests ministres els que hauran de negociar els traspassos, el nou finançament i les infraestructures.

Així, amb el coneixement d'altres noms també vam poder constatar amb preocupació el grau de coneixement de la realitat catalana i quin concepte del plurilingüisme té la nova ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, que afirmava en una entrevista realitzada aquest estiu que el castellà està 'marginat' en algunes comunitats autònomes. Tot i això, les desgràcies no acostumen a venir soles, i el nomenament de la ministra ha aixecat les ires a Internet ja que és una defensora a ultrança del cànon digital. No ens ha d'estranyar que la SGAE s'hagi afanyat a celebrar el nomenament de González-Sinde com a responsable de la cartera de Cultura.

Recordareu que la gala d'entrega dels Goya d'enguany va venir acompanyada de polèmica per les constants denúncies i la criminalització de les descàrregues per Internet que van impregnar molts dels discursos, sobretot el de la presidenta de l'Acadèmia espanyola del Cinema. Doncs bé, la presidenta de l'Acadèmia no era fins ara ni més ni menys que la nova ministra, Ángeles González-Sinde. En aquell discurs va demanar seguir 'lluitant perquè les descàrregues il·legals no ens facin desaparèixer, perquè els nostres administradors comprenguin que en el negoci de la Xarxa no només poden guanyar les operadores d'ADSL, mentre que els qui proporcionem els continguts, hi perdem'. Ara que ella mateixa passa a formar part del que llavors anomenava 'els nostres administradors' no és difícil imaginar quin tipus de polítiques emprendrà. 



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
copdecap fletxa meliana
13 d'abril de 2009, 10.43 h

No en teniu prou amb una tassa? pren, dues! Encara no comprenc ben bé, perquè es barallen tant -almenys davant les càmeres- PSOE-PP si tots dos sembla que volen el mateix per a "España"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
8 d'abril de 2009, 21.30 h

Mare de déu de psociates!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ferrer fletxa Sabadell
8 d'abril de 2009, 15.39 h

Com pot ser ministre d'un pais algu aixi?



endarreriment cultural, persecució d'internet, subvencions a DOJO per a tots els enxufats que fan pel.licules que no veu (ni es descarrega) ni sa mare, i pel que sembla, també una bona dosi d'anticatalanisme.



collons, aquesta dona ho te tot! benvinguts a la republica bananera d'espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.