directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 31 de març de 2009 05:00 h

Fabra es reafirma

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

carlos fabra
Comparteix
   


Ara fa uns dies us vam explicar la polèmica presentació d’un llibre del coronel José Luis Lapeña Carrasco (1929-2005) editat per la mateixa Diputació de Castelló, presidida per Carlos Fabra, on es qüestiona que l'aixecament de 1936 fos un cop militar i justifica les actuacions de Francisco Franco que van donar lloc a la Guerra Civil, és a dir, un llibre d’enaltiment del franquisme.

Doncs lluny de retractar-se o de rectificar, Carlos Fabra, va assegurar que subscriu les declaracions realitzades pel diputat de Cultura de la corporació, Miguel Angel Mulet, sobre la publicació d'aquest llibre finançat pel consistori provincial que, sota el títol 'España, sueño imposible', justifica les accions del cop militar del dictador Francisco Franco al 1936.

Fabra, va fer aquestes declaracions responent sobre aquesta qüestió en una roda de premsa. Va afirmar que les ‘valoracions’ d'aquest tema ja les va fer Miguel Ángel Mulet, i ell subscriu el que el seu company ha dit.

Mulet va al·ludir al dret a la llibertat d'expressió per a justificar la publicació del llibre, del que la Diputació va editar un miler d'exemplars al 2008. Mulet va al·legar que ‘ha d'existir informació en tots els sentits i en totes les variants’, i va argumentar que la polèmica que ha generat es basa en frases ‘tretes de context’.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.