directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 6 d'abril de 2009 05:00 h

Les putes de Duran

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Duran, instants després de ser reescollit líder d'Unió
Duran, instants després de ser reescollit líder d'Unió

Comparteix
   


Nova càrrega de Salvador Sostres contra Duran i Lleida, en aquest cas a través d'un article publicat al web del corrent crític d'Unió, el Matí, on explica com Sànchez Llibre va omplir un míting de Duran i Lleida en la campanya de 2004 amb putes per tal d'augmentar la presència femenina.

Segons en Sostres, durant una de les reunions de campanya, David Madí va expressar la seva preocupació per la preocupant falta de noies als mítings, i Sànchez Llibre en va prendre bona nota, de manera que una setmana més tard, el míting a Mataró del candidat de CiU a les espanyoles era ple de putes: "El cas és que al cap d’uns dies el palmero d’Alcampell tenia un míting a Mataró, i quina fou l’estupefacció del David quan al recinte del míting hi veié entrar una indescriptible col·lecció de putots sense excusa ni pretext que s’anaven acomodant en estratègics llocs de la platea a les ordres ufanoses de Sanchetti. Pitinflat, quan el David l’anà a trobar, li espetà: “No volies noies joves i boniques? Doncs aquí tens noies joves i boniques”. Exclamà el David: “Però si són putes!”. I en Sànchez va venir a fer aquella cara de condescendència que els pares fan quan els conten les quimeres llurs fills idealistes. “I és que a més a més van vestides de putes!”, continuà el David, astorat i incrèdul. La resposta del Sànchez fou de les que fan època, antològica. “És que perquè em sortís més econòmic les he contractades només per dues hores, i entre que van i vénen, si a sobre s’haguessin hagut de canviar, aleshores m’haurien cobrat segur una hora extra. I són moltes, cony”.

Com és habitual en els seus articles, la càrrega de'n Sostres continua, fins a acabar sembrant el dubte de com va pagar-se la contractació d'aquest autocar de putes: "La cosa cantava de no dir, però parlant de cantar el clímax vingué quan començà a sonar Els segadors i les donotes no sabien ni com moure els llavis. L’estampa es veu que fou sensacional. “Noies, al míting”: és una manera de fer política com una altra. Enrere queden els mètodes socialistes d’autocar i entrepà. “Noies, al míting”, és més directe, crees ocupació i a sobre coneixes gent. Ningú no m’ha pogut confirmar si les senyoretes foren pagades en B o amb A, o amb algun remanent que encara sobrés dels fons de Treball".

En un altre article publicat al digital dels crítics d'Unió, en Sostres arriba a insinuar que Duran pagava material d'esquí sense factura, al més pur estil Francisco Camps. Caldrà estar atents als propers articles antiDuran del polemista convergent, que si continuen d'aquesta manera prometen destapar la capsa dels trons.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
indignado fletxa Tarragona
22 d'octubre de 2011, 01.16 h

Duran y LLeida es un hipócrita: más le valía a él ir al psicólogo y curarse su adicción al sexo, que se pasa la vida yendo de putas a costa del presupuesto de su partido.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
joan fletxa lloret de mar
12 d'abril de 2009, 11.36 h

Duran es un corrupte de cuidado, un fals ja que fa orgies en vaixell d-amics seus i llavors es venta de ser democratacristia, Sostres tu ets un impresentablae fanatic.



Viscat CATALUNYA INDEPENDENT d-Espanya i de Sostres i Durans


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 d'abril de 2009, 19.03 h

i es que el meu avi ja ho deia, CONVERGÈNCIA i UNIÓ QUATRE PUTES i el RECTOR.¡¡


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.