directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 12:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 2 d'abril de 2009 05:00 h

Sèrbia també dóna les gràcies

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

bandera espanyola seriba manifestacio serbis
Comparteix
   


Ahir mateix us explicàvem que Kosovo a través d'una plana web donava les gràcies a tots els estats del sistema internacional que havien donat un clar suport a la seva declaració d'independència respecte Sèrbia i que, posteriorment, també havien reconegut el nou país dels Balcans.

Davant de tot conflicte, quan una part mou una peça, l'antagonista immediatament en mou una altra. Així, com si es tractés d'un nen petit, Sèrbia ha volgut donar les gràcies també a aquells països (molts menys) que han recolzat la seva postura o que han expressat obertament que no reconeixen a Kosovo com un nou país.

És el cas de l'Estat espanyol. Així doncs, el ministre d'Exteriors serbi, Vuk Jeremic, ha agraït la posició del govern de Rodríguez Zapatero en relació a la retirada de les tropes de Kosovo. D'aquesta manera, Jeremic ha lloat l'estreta col·laboració del govern espanyol pel que fa a la 'integritat i sobirania' del seu país.

Jeremic, de visita oficial a Viena, no ha volgut valorar detalladament la retirada anunciada, però ha destacat que Belgrad 'té total confiança en el govern d'Espanya'.

'Sèrbia i Espanya tenen una estreta col·laboració pel que fa a l'adhesió de Sèrbia a la UE i respecte a la integritat i sobirania de la República de Sèrbia', ha indicat.

Ja ho diuen... amb amics així... no calen enemics!


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
2 d'abril de 2009, 10.26 h

Estudia l'historia de Castella i veuràs que quan toca, els castellans/espanyols son mes malparits que els servis. Els catalans en sabem molt d'això per experiència pròpia. I no et deixis entabanar, quan ells diuen "La Gloria de españa" estan dient "mira quin exercit tan poderós que tenim i les massacres que hem fet".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa ppcc
2 d'abril de 2009, 09.03 h

De veritat algú creu que amb el tema de Kosova els espanyols pensen en serbia o més aviat ho relacionen amb Euskadi i Catalunya essent els espanyols tan malparits com ho són els servis?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.