directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 18 de juny de 2009 05:00 h

Figo vol tornar al Camp Nou

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

luis figo jugador futbol madrid florentino
Comparteix
   


Hi ha gent que neix xula, fatxenda a més no poder. Una d’aquestes persones té nom i cognoms i és ben coneguda per l’afició blaugrana: Luís Figo.

Com tots sabem, aquest jugador de futbol que tot just s’acaba de retirar, ha anat canviant de club com més li ha convingut per fer diners sense cap mena d’escrúpol. És per això que sempre ha estat un gran professional sense implicar-se més enllà del que marcava el contracte. Hem de recordar que el mateix Figo quan un cop a Madrid se li va preguntar si era madridista ell va respondre que ‘ell era portuguès’.

Però sembla ser que la professionalitat d’aquest home s’ha apaivagat un cop ha penjat les boters de tacs. Ara fa unes setmanes no va tenir cap mena de recança en afirmar que la xifra que el Madrid de Florentino ha pagat per Cristiano Ronaldo (avalat per ‘La Caixa’) és una ‘vergonya’. No seria precisament ell el jugador més indicat.

Doncs segons recull el portal noticiesdot, l’exjugador de Barcelona i Reial Madrid Luis Figo, ha assegurat que aniria ‘amb tota la bondat, no hi ha cap problema”,’ al Camp Nou si el convida el seu ‘amic’ Pep Guardiola, amb qui va compartir vestidor i actual entrenador de l’equip blaugrana.

Potser ja no recorda que quan va venir va ser rebut, entre milers de xiulets, amb un cap de porc. Voldrà repetir?



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
21 de juny de 2009, 11.50 h

Això que segons alguns diaris va dir sobre Cristiano Ronaldo és mentida, i es deu a un error de traducció. A partir d'aquí quin mal hi ha en anar el Camp Nou a veure el seu amic Guardiola? Bé que ho va fer a la final de la Champions.

Aquet xiquet el seu representant el va enredar, no cal fer-li pagar tota la vida que no va fer res de dolent. Va ser el Barça qui el va vendre, eh.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.