directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 23 de juny de 2009 05:00 h

Torna Francino?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

francino
Comparteix
   


A la redacció de TV3 va prenent força la idea d'un hipotètic retorn de Carles Francino a conduir Els Matins en substitució de Josep Cuní. El periodista català, considerat integrant del clan reusenc de la professió (amb Buenafuente i cia), va arribar a Televisió de Catalunya el 1994 després de participar en la fundació de Canal+ a Madrid. Tot i ser fitxat per un govern de CiU -amb majoria absoluta- al poc temps va començar a ser mal vist per part de l'entorn del partit de Pujol en considerar-lo molt proper al PSC i per negar-se a rebre consignes de cap tipus del partit governant. Des de sectors independentistes també se'l va considerar poc sensible amb el fet nacional català amb qüestions com el marc referencial informatiu; el marc més present als seus telenotícies acostumava a ser l'espanyol per davant del de Països Catalans.

El 2005 va deixar la televisió nacional de Catalunya per aterrar a la redacció central de la Cadena SER de Madrid, on hi va conduir el Hoy por Hoy, el magazine matinal líder de la ràdio espanyola. Francino no va tenir fàcil la seva aterrada a la redacció de la Gran Via madrilenya ja que es va trobar amb el deure de substituir un dels màxims referents de la ràdio espanyola com Iñaki Gabilondo en uns moment històric en què la seva condició de català tampoc va ser ben rebuda pel fet d'incorporar-se en ple debat de l'Estatut. Tot i això, les xifres de l'audiència van avalar la seva feina.

Ara, aquest possible retorn ja aixeca polseguera. També s'especula que podria ser el substitut de Neus Bonet al capdavant de la franja matinal de Catalunya Ràdio i conduir aquest espai tal i com ja ha vingut fent aquests anys a l'emissora de Prisa.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Quim fletxa PPCC.
24 de juny de 2009, 01.14 h

Per sant Joan, Festa Nacional dels Països catalans, Tots els botiflers a la foguera.El francino aquest ja fa la cara de llepaculs. A cagar a la via francino.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
23 de juny de 2009, 09.45 h

Doncs la veritat : NO CAL PAS QUE TORNI. Es un bon professional al servei de la crosta sociata , i d'aquests ja en tenim prou i massa.

Queda't a Mandril i de pas emporta't la colla del Ferran cap allà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Salva fletxa PaÍsos Catalans
23 de juny de 2009, 08.20 h

Per mi es pot quedar on era. És molt bon professional però certament el tinc per un sociata espanyolista de merda. Tot el que posa el titular és cert.



Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.