directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 14 d'octubre de 2009 05:00 h

Els matons del cas Millet

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

mariona carulla
Comparteix
   


El cas Millet ha destapat una xarxa de corrupció i finançament irregular que podria esquitxar una bona pila de personalitats i entitats del país. A la imputació de Fèlix Millet i els seus col·laboradors més propers cal afegir-hi les investigacions sobre els diners rebuts per Àngel Colom, la Fundació Trias Fargas de CDC i potser les FAES, si finalment es confirmen les informacions anònimes que van iniciar les diligències. A més, segons algunes fonts, aquests casos només serien la punta de l'iceberg de tot el que s'ha fet al Palau durant l'època Millet.

En aquest ambient tèrbol, la nova presidenta del Palau de la Música, Mariona Carulla, ja ha mostrat voluntat de netejar com més aviat millor la imatge del Palau de la Música: ha encarregat una completa auditoria externa i aposta per una col·laboració total amb la justícia per aclarir els draps bruts de Millet. És potser aquest afany de fer net i aixecar totes les catifes el que ha despertat les alarmes de tots aquells que van 'sucar' durant el període Millet i que ara pateixen per sortir a la premsa si se sap tota la veritat.

La possibilitat de veure's esquitxat pel cas Millet és massa perillosa per alguns, i sembla que hi ha gent capaç de fer tot el possible perquè les investigacions no arribin fins al final. Segons ha pogut saber el directe!cat, la presidenta Carulla ha rebut amenaces anònimes instant-la a que deixi de col·laborar amb la Justícia i emplaçant-la a abandonar les auditories, i davant d'aquestes coaccions la presidenta del Palau ja compta amb un servei d'escoltes per tal de garantir la seva protecció.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
14 d'octubre de 2009, 20.01 h

Sres.Policias, Fiscales, Jueces apoyen a Dña.Mariona Carulla, investiguen la amenazas y toda la banda a la cárcel, hay peces de primer nivel en trampas y extorsiones.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jesús (Xess) fletxa Badalona
14 d'octubre de 2009, 15.12 h

Quina casualitat...

Just ara que sembla que el PSOE tant a Madrid com a la Gene té els dies comptats (algunes enquestes els fan anar a la baixa) surt tot aquest merder que sembla que comença amb el suport d’en Millet a l'Ansar i el seu ingrés a la FAES (diuen que en Millet crea la secció a Catalunya) i l'únic que no troben que hagi sucat ha sigut, precisament, el PSOE...

Bé IC-V tampoc, però aquest no suquen ni a casa hihihi


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 d'octubre de 2009, 14.54 h

-En un país colonitzat ningú roba sense permís de l'amo.

-Si estires un fil i hi ha voluntat, sempre arribes atot arreu. Totes les trames estan interconnectades.

-Qui mana, l'amo, sempre pot intentar destapar la merda de forma controlada, per desfer-se dels qui el molesten, però es perillós, doncs totes les corrupteles estan interconnectades.

-Destapant aquesta corrupció, ens fan un favor, encar que la premsa de l'amo ho vulgui circumscriure exclusivament a Catalunya. Don... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Mercè fletxa Tàrrega
14 d'octubre de 2009, 08.12 h

A l'inici de l'escàndol l'Oriolet Pujol Ferrussola va fer unes declaracions molt generoses, de complicitat i de suport cap el Fèlix Bitllet. Ara sabem que CIU es va finançar i amb quantitats importants desviades (robades) per Bitllet. Per això, no és estrany que a CIU li hagin donat darrerament unes merescudes vacances a l'Oriolet i sembla que, darrerament no el fan sortir massa pels mitjans.



Per això, a mi m'agradaria tornar a veure el video de l'Oriolet defensant l'honorabil... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.