directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 7 d'octubre de 2009 05:00 h

López Burniol, el català emprenyat

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

juan josé lópez burniol, cpc
Comparteix
   


Juan José López Burniol, notari de Barcelona, opinador habitual als diaris, membre de Ciutadans pel Canvi i maragallista de pro, sembla estar emprenyat. O com a mínim així se l'ha pogut veure a l'esmorzar de Tribuna Barcelona on ha estat l'encarregat de presentar el protagonista d'aquest dilluns al Fórum Europa, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel.

En la presentació, López Burniol ha fet un gran elogi de la carrera política de Rangel destacant-lo com un dels pocs federalistes que queden 'a una i altra banda del riu Ebre'. Un cop acabat l'acte i en petit comitè s'ha pogut veure un López Burniol emprenyat, roig d'ira i sacsejant els braços tot exclamant: 'És el pitjor president que ha tingut aquest país'. 

Juan José López Burniol ha escrit llibres com 'España desde una esquina: federalismo o autodeterminación', o 'PSOE 125: 125 años del Partido Socialista Obrero Español'. Si repassem els seus nombrosos articles a la premsa escrita podem trobar com ja l'any 2007 pronosticava un Estatut frustrat i assegurava que 'l'única alternativa realista davant el secular problema català és l'Estat federal o l'autodeterminació de Catalunya'. Un defensor a ultrança del dret a l'autodeterminació, tot i que defensor alhora de l'interès general de l'Estat espanyol i d'un Estat unitari federal, sembla que està força enrabiat amb el president.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5 Josep Maria Ponte Llop
8 d'abril de 2012, 15.05 h

Benvolgut Sr. López Burniol, no tinc el gust de coneixar personalment pero aixó no treu que el feliciti per la coherencia de les seves ideas i la lógica dels seus rahonaments.
Moltes Felicitats i si us plau, no canvi


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
8 d'octubre de 2009, 12.09 h

Juan José López Burniol es l'única veu catalanista dins la colla sociata que paga la pena d'escoltar. Mesurat en el to però amb un discurs sense embuts, es aquell tipus de persona que un es pregunta : "Però ... que hi fa una persona com aquesta en un lloc (PSC) com aquest????".

Jo crec que es molt mes a prop d'en Carretero , per posar un exemple, que no pas del Montilla o el ZP , dons si be es veritat que sempre ha defensat un estat federal, el seu federalisme es mes propi i proper a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
pasbort fletxa Vila-real
8 d'octubre de 2009, 10.23 h

Le han dicho más de un millón de veces lo CRIMINAL ASESINA TERRORISTA que son los de la ETA. pero jamás le han dicho que el castellano en tierras no castellanas también MATA lingüísticamente pero mata, ASESINA lingüísticamente pero asesina, es GENOCIDA lingüísticamente pero genocida, por tanto TERRORISTICAMENTE REPUGNANTE!!!, és Ud. una persona CRIMINAL-ASESINA-TERRORISTA? i....naturalmemte VOTA a favor de los TIRANOS INVASORES AGRESORES VERDUGOS verdad? merece una medalla???.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
LluisC fletxa Banyoles
7 d'octubre de 2009, 16.31 h

Sr. Lopez Burniol, el que no es pot fer, al meu entendre és jugar a dues bandes, o Espanya o Catalunya, ja s'ha vist que ambdós conceptes sont incompatibles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Robert fletxa bcn
7 d'octubre de 2009, 16.12 h

Però a quin president es referia, a Zapatero o a Montilla?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.