directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 12 d'octubre de 2009 05:00 h

Sí o sí?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

alternativa españa espanya aes
Comparteix
   


Ara fa una setmana, ja us vam explicar que el grup d'extrema dreta Alternativa Espanyola (AES) va anunciar que es manifestarà el 15 d'octubre davant la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid en protesta pel 'malbaratament' de les comunitats autònomes i pels 'referèndums secessionistes'. 

Els organitzadors volen demanar el vot als ciutadans, però d'una manera ben poc democràtica, posant-se així en evidència. Atenció, durant l'acte, tothom qui ho desitgi podrà dipositar en una urna un vot per contestar la següent pregunta: 'Ante los refrendos secesionistas ¿Daría usted un SÍ a ESPAÑA y un NO a las despilfarradoras y desintegradoras autonomías?'

El més alarmant és que només hi haurà l'opció de votar 'Sí' o 'Sí, por supuesto'. Així es pot observar al seu web, on també fan la consulta virtual. En poques paraules, qui no pensi que sí no ho podrà expressar i ells, fal·laçment, pensaran que el seu 'sí' haurà arrasat. Aquest és el país que ells volen, la de la imposició dels que no pensen com ells, l'Espanya monocolor dels anys franquistes.

El millor de tot és que, sense que ells ho sàpiguen, comportaments com el seu fan que cada dia hi hagi més independentistes. Endavant!

De moment, si mirem el resultat de la votació virtual, guanya el 'sí' i no el 'sí, per descomptat'.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
13 d'octubre de 2009, 20.47 h

i en quin cens es basaran ? en tot l'espanyol ? quantes meses hi haurà ? tindràn els sants pebrots de dir que segurament el 90% de l'abstenció segurament és favorable al sí però que no passaven per allà i no han votat ? hauríem d'organitzar, els independentistes, uns autocars amb els nostres avis carregats amb estelades per fer una manifestació tipus la de la falange a Arenys ? quina alternativa plantegen, abolir les autonomies i fer d'espanya un únic ens polític ?



tot pl... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.