directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 22 de gener de 2010 05:00 h

Ciutadans, fora del mapa

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

ciutadans
Comparteix
   


Aquest dijous hem conegut els reveladors resultats de l'enquesta de Valoració de Govern del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO). A banda de felicitar-nos pel fet que un gruix significatiu de la ciutadania ja ha despertat i veu les relacions entre Catalunya i Espanya com un dels principals problemes del país, i de veure amb astorament que fins i tot els votants de Ciutadans posen millor nota al Govern que els votants d'ERC, ens ha cridat l'atenció un altre detall present a l'informe que justament té relació amb C's.

Després d'haver donat la campanada entrant al Parlament amb tres diputats, el partit d'Albert Rivera ha arribat a empentes i rodolons fins a les portes de la propera campanya electoral. A hores d'ara les disputes internes han fet que ni Antonio Robles ni José Domingo siguin diputats de Ciutadans i que fins i tot Robles tingui molts números de presentar-se a les properes eleccions sota les sigles d'UPyD.

Les divisions dins d'un partit amb escassa representació i també escàs suport social s'han traduït en què a l'hora de fer les enquestes telefòniques per extreure les dades d'aquest baròmetre hagi estat més difícil encara que en d'altres ocasions trobar persones que reconeguin que en les darreres eleccions han donat el seu vot a Ciutadans. Fa un any en van trobar 15 entre 1355 i aquest any només n'han trobat 8 entre 1400 fet que ha motivat els responsables de l'enquesta a incloure una nota metodològica que demana tenir en compte que els resultats que s'ofereixen quant a Ciutadans no són representatius atès que fan referència a una mostra molt reduïda de casos.

Sens dubte es tracta d'un símptoma negatiu per a la formació de Rivera que pot ser un avançament del que poden trobar-se a les properes eleccions i que demostraria que el seu discurs basat simplement en la crítica i l'odi més profund a tot allò que sona a català.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
sense sostres fletxa barcelona
23 de gener de 2010, 16.28 h

ES que han patit una pinça entre el PP i la Falange. Una cosa tremebunda : - )


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Bcn
22 de gener de 2010, 19.19 h

Uff ! no cantem victòria tant fàcilment. El cas és que els espanyolistes prefereixen el vot útil del PSOEc o del PP. No cal que es compliquin la vida. Poc a poc van aconseguint tot el que volen: una Generalitat dèbil que es deixa entabanar cada 2x3.



Que carai passa amb les emissions de Catalunya Ràdio ? Cada matí noto interferències d'una veu que em resulta molt desagradable ... Crec que no te llicència per emetre, però tot i així cada matí me'l trobo mirant de provocar-... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de gener de 2010, 08.07 h

Que se'n vagin a les ep.panyes. Allà aconseguiran més vots, però que aqui ens deixin tranquils. E que no emprenyem nosaltres als ep.panyols a casa seva? Doncs que facin ells el mateix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.