directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 27 de gener de 2010 05:00 h

COM Ràdio, amb l'exèrcit

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

com ràdio
Comparteix
   


Els mitjans de comunicació han d'explicar la realitat, però també han d'adaptar-s'hi si no volen resultar anacrònics i acabar informant sobre coses que no interessen als oients. Aquest és el cas de COM Ràdio, l'emissora pública de la Diputació de Barcelona, que baròmetre rere baròmetre aconsegueix unes xifres d'audiència més minses perquè continua entestada en donar l'enfocament equivocat i un ressò excessiu a notícies i temàtiques que no interessen a ningú, com per exemple l'exèrcit espanyol.

La COM ha dedicat a l'exèrcit diversos espais quinzenals dins el programa 'Tots x tots', que s'emet de 20 a 23 i el dirigeix Ramon Company. La voluntat del programa és lloable, ja que informa sobre temes solidaris i denúncia injustícies, però acabar parlant de les forces militars espanyoles com les germanetes de la caritat és del tot inadmissible.

Els massatges quinzenals de la COM als militars espanyols els han merescut un diploma de la mà de la Inspecció General de l'Exèrcit, per la seva 'especial contribució a fomentar les bones relacions, el coneixement i la imatge de l’Exèrcit en la societat espanyola'. A l'emissora de la Diputació potser els haurien de recordar que emeten a Catalunya i el Principat és històricament contrari a l'exèrcit, els tancs del qual no dubtarien a reprimir-nos si mai es proclama la independència i ens saltem l'article 8 de la constitució espanyola.

Des de directe!cat trobem lamentable que una emissora amb capital públic com COM Ràdio s'apunti a aquesta tendència de rentar la imatge de l'exèrcit espanyol i pintar aquests professionals de la violència com si es tractés d'una ONG.  Desconeixem si l'emissora cobra per les ensabonades a l'exèrcit, però un premi d'aquestes característiques és la prova més fiable que a COM Ràdio les coses no s'estan fent bé.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
28 de gener de 2010, 19.25 h

I es una llàstima per què de matinada te bons programes i la Radio a quatre bandes a primera hora del matí, no està gens malament... però entestats a fer la "pilota" al govern espanyol, la caguen dia si, dia també, cosa lògica tenint en compte que es l'emissora de la Diputació Socialista i de las JONS...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Bcn
27 de gener de 2010, 21.01 h

Aquests de la COM no s'anuncien per televisió amb l'interior d'un cotxe, on es veu que l'emissora aquesta l'escolten un paio i ... un/una goril·la ! O més aviat un travelo transvestit de goril·la.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ferrer fletxa Sabadell
27 de gener de 2010, 16.32 h

en ma vida he escoltat aquesta emissora, i pel que veig, no em perdo res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.