directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 3 de maig de 2010 05:00 h

L'agonia de Jordi Hereu

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Falta una setmana per l'inici de la consulta sobre el futur de la Diagonal, i l'Ajuntament de Barcelona ho té tot a punt perquè sigui un èxit: desenes de llocs on votar, dos milions d'euros gastats en promocionar el referèndum i unes votacions que, contràriament als comicis convencionals, s'allargaran durant una setmana. A més Hereu ja ha dit que la consulta serà vinculant 'sigui quina sigui la participació', demostrant un esperit democràtic sense precedents.

Ai estimats independentistes! Us imaginaríeu un referèndum vinculant sobre la independència amb les mateixes facilitats? Milions d'euros per promocionar les votacions, els mitjans de comunicació abocats a parlar dels beneficis i els inconvenients de la independència, una setmana sencera per anar a votar... l'Estat propi seria un camí de roses!

Malgrat tot, la consulta de la Diagonal pot acabar convertint-se en el malson de Jordi Hereu. Tot i l'enorme despesa pública invertida, una participació escarransida podria tornar-se contra Hereu i demostrar novament que l'alcalde no remunta els índexs de popularitat a dotze mesos per les eleccions municipals.

A més des de l'oposició s'acusa l'alcalde de boicotejar la tercera opció de la consulta, la C, que contempla deixar la Diagonal com està.

I per si fos poc a Hereu li han aparegut opositors anònims que pinten els estands del referèndum, com podeu veure en la fotografia a continuació, publicada pel blogaire Guillem Carbonell, on uns vàndals denuncien els suposats 125.000 euros anuals que cobra l'alcalde en dietes.




Cobri aquests 125.000 euros o no, funcioni o no la consulta de la Diagonal, s'acosten uns mesos difícils per Jordi Hereu.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
A.M.G. fletxa Tossa de Mar
5 de maig de 2010, 13.45 h

Els babaus som nosaltres. perquè l'Hereu ho té tot a punt per falsejar, com a bon neo-falangista que és, el resultat de les eleccions.

Sí que és cert que estem davant de l'agonia política d'un senyor que és paradigmàtic del règim unionista que ens consumeix ara a tota velocitat, i per tant la seva agonia és la pròpia de tot el sistema infecte en el que mal vivim. Serà una agonia llarga, llarga, perquè la seva esperança és que la nostra mort sigui abans que la seva.

La incògni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Marc fletxa BCN
3 de maig de 2010, 12.08 h

M'agradarà veure quina participació hi haurà amb totes aquestes facilitats i tenint en compte que, per ordre superior, aniran a votar tots els sociates i funcionaris municipals (dos col·lectius que venen a ser gairebé el mateix) . Si no fan més d'un 25% riurem!

Per cert, qui controla l'escrutini?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Sergi fletxa Barcelona
3 de maig de 2010, 08.52 h

Hereu, babau, no ens enganyes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.