directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 02:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 20 d'octubre de 2010 05:00 h

El PSC, 'mànager' de Serrat

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


TV3 torna a estar al punt de mira dels partits polítics que intensifiquen la seva sensibilitat a mesura que s'acosta la data de les eleccions. Potser per això la pell fina dels socialistes s'ha irritat per la tria de les '15 grans cançons catalanes que tots recordem' a través de les quals el programa 'No me la puc treure del cap' que s'estrena aquest dijous repassarà cançons mítiques de la música catalana.

Sembla que al PSC no ha agradat gens que el seu cantautor de capçalera, Joan Manuel Serrat, hagi quedat fora de la tria i des de L'Hora, el diari digital del moviment Nou Cicle que encapçala Raimon Obiols, s'han proposat fer de 'mànagers' del noi del Poble-sec i de passada carregar contra La nostra -que ells anomenen La seva- al més pur estil de la crosta de Joan Ferran.

No deu ser pas casual que aquest cap de setmana la convenció nacional del PSC s'hagi clos tot cantant el Mediterráneo i que la ministra espanyola Carme Chacón cantés 'Hoy puede ser un gran día' en l'espot de la campanya electoral a les eleccions espanyoles. Això sí, el PSC -com a mínim en aquests dos casos- ha optat pel cançoner en castellà de Serrat, tot i que ara reivindiquen la necessitat d'incloure'l en el programa per les peces en català 'Paraules d’amor', ni 'Cançó De Matinada' ni 'Conillet de vellut' ni 'La Tieta'.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
xaruga fletxa Tortosa
20 d'octubre de 2010, 12.54 h

Joan Manuel Serrat, com et vas degradant noi! Confeso que faig ser el teu fan més incondicional quan cantaves aquelles cançons en català de la primera época que eren una meravella. Ara, a part de que la teu veu sembla un caña badada, t'has fet tan castellà com ho son els sociates als quals et vas arrimar. Te s'ha acabat la inspiració i ara només et queda arrosegar-te davant dels teus protectors. T'aconsello que tinguis una mica de dignitat i que plegues.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
G. fletxa LLardecans
20 d'octubre de 2010, 11.27 h

Confesso una adversió (per dir-ho finament) vers lo piao aquest. A l'estil de la fóbia que en Perich sentia per en José Luís Perales. Quina cosa més repugnant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquelet fletxa Girona
20 d'octubre de 2010, 09.46 h

Quina imatge més trista que donen els socialistes catalans. No saben si són catalans o espanyols, o cap de les dues coses; no saben si els agrada parlar en català o en castellà; no saben si volen que Catalunya continuï mantenint els ganduls espanyols o no; no tenen res clar. Personalment, crec que el PSC s'hauria de disoldre perquè és una simple franquícia pel PSOE a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.