directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 11 d'octubre de 2010 05:00 h

CiU s'embolcalla amb la senyera

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


La propera contesa electoral ha situat de nou als polítics catalans en l'etern combat per aconseguir vots. Tot s'hi val per lluir i destacar-se més que l'adversari, i és amb aquest objectiu que els caps de campanya ordeixen les seves manyes per aconseguir més quota de protagonisme pels seus partits. Seguint aquesta premissa, l'equip d'Artur Mas pretén que el líder convergent es destaqui com el candidat més nacionalista que hi ha actualment en l'arc polític català. Per aconseguir-ho, res millor que fer ús del símbol nacional per excel·lència, la senyera.

D'aquesta manera, ni més ni menys que nou banderes apareixen com a teló de fons sempre que el convergent es disposa a parlar a l'electorat. El motiu d'aquest nombre és una incògnita que no s'ha desvetllat des de la federació i que ja ha aixecat les primeres hipòtesis. Així, el PSC creu que les nou senyeres representen les dimissions i corrupteles més importants que va tenir el govern de Jordi Pujol. Prenafeta, De la Rosa o Pasqual Estivill són alguns dels noms que branden els socialistes per explicar aquesta mostra de patriotisme gratuït de CiU.

Duran, també amb la senyera
Aprofitant la febrada patriòtica de Mas, el president d'Unió, Josep Antoni Duran-Lleida, no vol deixar escapar la oportunitat d'erigir-se com un defensor de la pàtria endemés de devot catòlic. Per fer-ho, ha animat a que es pengin senyeres als balcons per donar la benvinguda a Benet XVI el proper 7 de novembre. Duran, que argumenta la seva crida afirmant que 'el món ha de conèixer que Catalunya té personalitat pròpia', es desmarca d'aquesta manera del grup municipal de CiU a Barcelona, que s'ha abstingut en la votació sobre la moció presentada per ERC i que defensava la penjada de senyeres als balcons.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
11 d'octubre de 2010, 19.22 h

#3 Aquest tal Mas, si convingués, per ocupar la poltrona de la generalitat, s'embolcallaria amb la rojiguada, però no amb la normal, sinó amb aquella gegantina que va fer penjar al centre de madrit, el seu estimat amic i feixista ansar, qui amb el suport de CiU, ens va fotre a la guerra de l'Iraq. Ah! I si convingués vendria sa pròpia mare. Probes n'ha donat ell i el seu soci.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jesús (Xess) fletxa Badalona
11 d'octubre de 2010, 16.36 h

Al menys no s'embolcalla amb la rojigualda al dia de la desfilada militar com farà l'actual president de la Gene posat per ERC...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
11 d'octubre de 2010, 13.31 h

La cúpula convergent, la sociata, la pepera i la dels IC/V, han d'anar tots a galeres, a remar i tant de bo els surtin durícies, mules, sangraits i sang vermella si és que ho és, de les mans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Recared fletxa Calonge de Segarra
11 d'octubre de 2010, 09.25 h

Uf, com t'enrotlles. En tots els articles del Punt de Mira hi sobren, pel cap baix, les quatre primeres frases introductòries que només diuen obvietats. S'ha de ser un maratonistes per llegir l'article sencer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.