directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 7 d'octubre de 2010 05:00 h

El PP i el Bloc plagien les JERC

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

JERC, Benissa, cartell
Comparteix
   


La creativitat gràfica de les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) sobresurt tot sovint enmig del panorama polític del país. Els seus cartells, adhesius i pancartes acostumen a cridar l'atenció i ajuden a traslladar el missatge que volen transmetre.

Així mateix ho deuen pensar tant el PP valencià com el Bloc Nacionalista Valencià (Bloc), o si més no les agrupacions locals d'aquestes dues formacions al consistori de Benissa (Marina Alta), on governen en coalició, perquè els han plagiat descaradament un cartell que les joventuts republicanes van editar aquest any mateix.

Les JERC van editar un cartell en motiu de l'Onze de Setembre on s'hi veia una sèrie de joves portant una pancarta amb el lema 'Independència' i brandant tot d'estelades. Els regidors del consistori benissenc devien veure el cartell i, gràficament, els devia agradar. Tant, que van decidir copiar-lo sense demanar cap permís i adaptar-lo a les festes del 9 d'Octubre, 'eliminant les estelades i canviant el lema i el logotip', segons que critiquen les pròpies joventuts.

Les JERC demanen ara al consistori 'que retire els cartells plagiats al mateix temps que encoratja a tots els valencians i valencianes a participar en els actes del 9 d’octubre d’arreu del territori i a la manifestació convocada per la comissió 9 d’octubre a les 18h a la Plaça Sant Agustí de València.'

Fotografia: Apuntes de Benissa


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Jesús (Xess) fletxa Badalona
11 d'octubre de 2010, 16.40 h

I la SGAE no té res a dir?? ;p


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Miquel fletxa El Campello
7 d'octubre de 2010, 17.20 h

Vaja, jo tampoc no demanaria que enretiraren el cartell... si està guai i han aconseguit col·locar unes senyeres sense blau en la celebració d'una diada en un poble on mana el PP... igual seria qüestió de no tocar massa el nas. A més, com que l'únic regidor de Esquerra Republicana que n'hi havia en eixa comarca va recolzar una moció de censura del PP per governar conjuntament, igual va ser aquest qui li va donar la idea al PP.... eh?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
7 d'octubre de 2010, 15.36 h

Sempre, Sempre, Sempre he defensat les JERC, el corrent intern del Bertran (ara a Solidaritat) i Al Carod Rovira, que ahir en l'entrevista als Matins es va estar enfotent-se del Puigcercós una bona estona i dels resultats catastròfics que treurà en les eleccions


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
7 d'octubre de 2010, 13.15 h

Bertran botifler convergent, és difícil escriure més verí en un sol missatge per atacar ERC, intentar dividir els seus militants i al mateix temps tractar de dissimular que et paga CiU.
Naturalment no t´en surts, el teu cervell és massa limitat per maniobres tan complexes. Ara ets fan del Carod i les JERC només per intoxicar ? hahahaa, ves a cagar, traidor


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
7 d'octubre de 2010, 10.29 h

Visca les JERC i el corrent intern d'Uriel Bertran! el 28 de Novembre tothom amb Solidaritat Catalana per la Independència ll*ll Venjarem al Carod! Puigcercós te els dies comptats, per botifler traïdor! Carod per sempre ll*ll


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
7 d'octubre de 2010, 08.48 h

I en tots dos casos, els colors de les banderes són incorrectes. LOL


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
7 d'octubre de 2010, 07.33 h

No crec que siga intel·ligent demanar que el retiren si la notícia és així com la conteu. Si un Ajuntament on governa el PP ha acceptat eixe cartell, amb Senyeres sense blau, és un pas molt important. Si al Principat estem impregnant de catalanisme i independentisme tota la societat, fem el mateix al País Valencià.

Que les JERC prenguen això com una victòria (i un arxiu d'hemeroteca que tirar en cara al PP quan calga) i permeta la difusió del cartell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.