directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 13 d'octubre de 2010 05:00 h

Àngel Ros contra les JERC

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

angel ros, lleida, paeria, ple
Comparteix
   


Aquest dimarts, les joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) penjaven a la Seu Vella una estelada gegantina per evidenciar que el 12 d'octubre els catalans no tenim 'res a celebrar'.

En el marc d'aquesta protesta contra la hispanitat, les joventuts republicanes han rebut la visita de dos cossos policials, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana. La primera visita ha estat dels Mossos, que els han advertit que no podien penjar l'estelada de l'edifici històric. Segons l'ACN, la policia catalana ha pactat amb els joves que no els multaria si retiraven la bandera a les dotze del migdia, però la tolerància de la Guàrdia Urbana amb els independentistes no ha estat la mateixa.

Així, després de la visita dels Mossos s'han presentat a la Seu Vella agents de la Guàrdia Urbana. En aquest cas els agents, que depenen de l'Ajuntament de Lleida del socialista Àngel Ros, han retret als joves que pugessin en cotxe fins a dalt de la Seu Vella. Aquí no hi ha hagut negociació o pacte possible, i seguint la consigna de fer la vida impossible als independentistes, els agents d'Àngel ros han multat els dos conductors de les JERC amb 200 euros cadascú.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
14 d'octubre de 2010, 10.47 h

Vist l'explicació que m'acabeu de donar, hauré de creure el què em dieu. Vos com a lleidetà, és evident que ho sabreu més bé que jo. Així i tot, jo voldria aclarir la meva posició davant del fet: Són massa les vegades que els grups radicals, falangistes i feixistes han obrat en total impunitat contra els catalans, i mai se'ls ha imputat cap delicte, cosa que no ha succeït a l'inrevès perquè sempre se'ns ha criminalitzat. Possiblement he generalitzat molt, però això no treu que en... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Lleida
13 d'octubre de 2010, 23.43 h

Jordi, aquest cop t'equiboques. Si em crec que la urbana els poses la multa per la causa dels vehicles (aqui a Lleida tenen un afany recaptatori en especial, inclus si vas a peu i trabesses en un pas de vianants en roig), però es injust que en certs mitjans es criminalitzi certa gent només per pertanyer a certs partits. Ja voldriem que tots els del PSC fossin com el senyor Angel Ros, que tot i no manifestar obertament el suport als independentistes, no si oposa com passa en altres llocs (aix... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 d'octubre de 2010, 12.06 h

Que n'és de patètica la cosa. Ja és insultant i ofensiva. Si s'hagués tractat de la bandeara ecspanyola no haguessin dit res. I molt dubto, que si s'hagués tractat del drap no constitucional, la franquista vull dir, tampoc haguessin dit res. Ja els coneixem a tots: Als sociates, als mossos i als urbans: Tots formen part de la mateixa tifa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.