directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 5 d'octubre de 2010 05:00 h

ERC, també al Palau de la Música

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


L'abril de 2002, Carod-Rovira era proclamat candidat a la Generalitat en un acte en olor de multituds al Palau de la Música que va esdevenir una demostració de força i de vitalitat que es va traduir a les urnes el novembre de 2003. Aquell primer gran acte a l'emblemàtica institució catalana va donar lloc a d'altres com un concorregut míting de Carod i Puigcercós en les eleccions de 2006.

Per la campanya de 2010
, Esquerra no vol renunciar a l'escenari talismà ubicat a Sant Pere, al barri Gòtic de Barcelona. Tot apunta que el 20 de novembre l'acte de tancament de campanya dels republicans tornarà a omplir a l'edifici centenari. Els esdeveniments del darrer any encara reforcen l'opció dels de Puigcercós i Ridao per fer un gran acte al Palau. Asseguren que pot servir per evidenciar que segueixen sent el partit de les 'mans netes' que ja reivindicaven el 2003. El fet que Jordi Portabella fos l'únic en oposar-se al consistori en la permuta il·legal de l'hotel del Palau en què estan imputats alts càrrecs socialistes o que la fundació de CDC aparegui vinculada a alguns desviaments de fons de Fèlix Millet asseguren que és un fet del que n'han de fer bandera.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.