directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 19 de juny de 2008 05:00 h

Qui s'amaga rere 'Agua para todos'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

piscina jardi
Comparteix
   


El diari El País desvetllava ahir qui s'amaga rere el col·lectiu 'Agua para todos', que promou el transvasament d'aigua de l'Ebre cap al País Valencià i Múrcia, amb eufòria quan manaven els populars i amb ràbia ara que els socialistes, en principi, s'hi oposen.

Andrés Martínez, el president dels regants de Villena (Alt Vinalopó) i líder del moviment 'Agua para todos' és en realitat un dels propietaris de la promotora 'Promociones y Urbanizaciones de Vinalopó SL (Prourvi), que prepara la construcció de, ni més ni menys, 250 habitatges d'alt standing, construïdes a l'Avinguda de França de València, amb vistes al circuit de Fórmula 1. 

A més d'aquests habitatges de luxe, jardí i piscina, la promotora de Martínez gestiona els dos polígons de Villena ciutat, i ha tirat endavant 100 habitatges més d'alta qualitat a Ibi, així com naus industrials i més finques de luxe a la zona. Malgrat aquestes xifres, el líder dels regants continua assegurant que l'agricultura és la seva principal activitat, i que l'aigua els és necessària, tot i que ell mateix va impulsar la venda d'aigua dels aqüífers de Villena a l'empresa embotelladora Danone.





MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
21 de juny de 2008, 16.18 h

A qui li pot sorprendre això, ja fa molt de temps que a les Terres de l'Ebre no ens ho creiem allò de "l'aigua de boca"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
L\\\'Esteve fletxa LLiçà d\\\'Amunt
19 de juny de 2008, 18.43 h

No es tan sols el senyor Andrés Martínez el que necessita l'aigua per els seus negocis de promocions immobiliaris. Amb l'Aznar de president espanyol, el PHN contemplava la creació d'una setantena d'urbanitzacions de luxe amb camps de golf i piscines a dojo, per tot el litoral des de Mucia i Almeria fins a Castelló i semble que alguna de les empresses que mes interessos i tenen a la zona son propietat del senyor Florentino Pérez, casualment, un del constructors mes importants d'Espanya (o d'... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 de juny de 2008, 12.34 h

Està bé això de denunciar-ho a la xarxa, però, ¿quants votants del PP s'assabentaran de les mangalotxes d'eixe ninot? L'únic mitjà de masses que se'n podria fer ressò és TV3, però, sota el jou dels sociates, ben poca cosa en diran. 'Les veritats són mentides si ningú no les coneix o no se les creu', eixa és la tàctica dels qui controlen els mitjans de comunicació de masses.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.