directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 18 de juny de 2008 05:00 h

La paradoxa de l'Iphone

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

iphone català
Comparteix
   


Catalans i catalanes, la vida és complexa, no és pas senzilla. També, sol estar plena de contradiccions. Ara us n’explicarem una.:

Com tots sabeu falta ben poc perquè es comenci a comercialitzar el nou Iphone a l’Estat espanyol.  Concretament, el proper dia 11 de juliol arribarà a Catalunya (a Catalunya Nord ja fa un temps que es comercialitza.

Com tots ja sabem la versió estàndard i de sèrie d’aquest Iphone no duu l’opció de tenir el menú en català. Ja ho hem denunciat en ocasions anteriors.

El que és més fort de tot plegat és que la setmana passada vam descobrir a la presentació del nou iPhone de segona generació, duta a terme pel president d’Apple, Steve Jobs, a San Francisco, en el marc de la WorldWide Developers Conference, que una empresa catalana ha participat en l’elaboració d’un dels videojocs de l’aparell. L’empresa catalana que es dedica a la creació de videojocs, amb seu a Barcelona i amb el nom de Digital Legends Entertainment, ha  creat un dels pocs videojocs per a l'iPhone que es varen presentar a la conferència. El videojoc s’anomena Krull i es tracta d'un joc de fantasia medieval en tres dimensions que s'ha adaptat per al telèfon d'Apple en només quatre dies.

Així doncs... ens utilitzen pel que volen i després no ens tenen contents. Han utilitzat uns catalans que han fet la seva feina per ser segur els millors però després ens menyspreen la llengua. Res... el món és així.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
19 de juny de 2008, 03.54 h

Home, però si aquesta empresa, Digital Legends no té el seu web en català, com volem que ens facin cas si no ens respectem ni nosaltres mateixos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.