directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 10 de juny de 2008 05:00 h

Vodú a Espanya

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

ninot otto vodú eurocopa
Comparteix
   


A dia d'avui, els catalans no tenim cap dubte que la selecció espanyola farà un ridícul estrepitós aquesta Eurocopa, seguint aquest costum tan instaurat al país veí. Des del Principat ens dedicarem a animar a Polònia amb totes les nostres forces, que de ben segur que farà millor paper que 'la roja'.

Des de les Espanyes, però, continuen entestats a adoptar la màxima culer 'aquest any sí', i Cuatro, la cadena que emet els partits de l'Eurocopa, ha preparat un ninot de vodú, que ja es ven a quioscos i botigues, per tal de clavar agulles i transmetre males vibracions als equips contraris. El ninot, de nom Otto, pot ser vestit amb les samarretes dels equips rivals de 'la fúria' i, durant els partits, clavar-li les agulles i martiritzar-lo per aconseguir l'impossible: que Espanya passi de quarts de final.

Des del directe!cat no creiem que encomanar-se als sants o a pràctiques religioses caribenyes aconsegueixi que la pilota entri a la porteria, però per si de cas suggerim als principatins que, en el cas que Espanya passés miraculosament de quarts de final, anéssim en massa als quioscos a comprar aquests ninots vodú Otto.

L'exercici seria fàcil: caldria vestir-los convenientment amb la rojigualda i torturar el ninot fins que Espanya acabi allà on li toca: eliminada.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de juny de 2008, 19.12 h

Crec que fem mal fet fixant-nos en el fet de si Espanya farà ono el ridícul. Personalment considero que tant me fa. És un país diferent al meu i punt. Si fa i no el ridúcul és cosa seva i no ens hauria d'encaboriar més del ridúcul que puguin fer les seleccions italiana o francesa, selecció que, per cert, és entrenada per un seyor que es diu Domènech, un català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.